Ново поколение тягови батерии Perpetuum от "Индустриални батерии" ЕООД

Те се характеризират с по–голяма продължителност на живот - над 1500 цикъла, завишени капацитети, непретенциозност към експлоатационната среда
по статията работи: Лиляна Бончева

"Индустриални батерии" ЕООД е компания, която работи в областта на производството и търговията с тягови и стационарни батерии.

За да задоволим високите изисквания на нашите клиенти стартирахме производство на ново поколение тягови батерии – Perpetuum. Батериите се характеризират с по–голяма продължителност на живот - над  1500 цикъла, завишени капацитети, непретенциозност към експлоатационната среда.

Оптимизирането на височината на елементите увеличават ефективността на батерията и разширяват сферата й на приложение, както за леки, така и за тежки многосменни режими. Perpetuum се предлага във версии DIN и BS. Животът на батерията в голяма степен се определя от разреждането и зареждането. Вредно е както дълбокото разреждане, така и презареждането – те водят до нейното разрушаване. Използваните зарядни устройства трябва да са електронни, те осигуряват оптимален заряд на батерията и удължават живота й.

"Индустриални батерии" е водеща фирма в областта на предлаганите възможности за резервно захранване, включително трайност, енергийна плътност, цикличност и термоустойчивост. Ние Ви предлагаме продуктите на световните лидери в производството на батерии.

 

 

 реклама