Ново поколение Samsung Galaxy A за едно различно изживяване  4

Стилен и водоустойчив смартфон, с който всеки изглежда фотогеничен
по статията работи: biznews.bg
Ново поколение Samsung Galaxy A за едно различно изживяване

Samsung Electronics представи новите Galaxy A3 и Galaxy А5 на стилно събитие в София. Новите смартфони от серията Galaxy A се отличават с красив дизайн, подобрени камери и IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах. Устройствата са налични в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори, като се предлагат в три елегантни цвята − Black Sky, Gold Sand и Peach Cloud.

"Ние в Samsung вярваме, че е наша отговорност да предлагаме мобилни устройства, които отговарят на нуждите на нашите потребители и не правят компромис с качеството. Най-новата Galaxy A серия е идеална за потребителите, които са не само практични, но и искат да покажат своя личен стил", каза Кирил Николов, ръководител "Мобилна дивизия" към Samsung България.

Селфито никога не е било толкова лесно

Благодарение на подобрената основна и предна камера на новите устройства Galaxy A, улавянето на моментите и създаването на трайни спомени е лесно и забавно. Двете устройства разполагат с прогресивна технология на заснемане, която осигурява супер точен автофокус, ярки и ясни снимки, дори при условия на ниска осветеност.

Уловете най-добрите моменти от живота си. Докоснете екрана на произволно място, за да направите селфи снимки с висока резолюция. Използвайте дисплея като предна светкавица за по-светли изображения. Камерата на Galaxy A предлага и лесен потребителски интерфейс, който позволява бързата смяна на режимите и филтрите, които добавят различни ефекти към снимките. Устройствата разполагат и със специални режими, като Beauty Mode, с който може да изглеждате страхотно при най-добрата възможна светлина, и Food Mode, който позволява оптимизирането и подобряването на цвета и контраста на избрани кадри.

Стилен дизайн и неповторимо удобство

Новите смартфони от Galaxy A серията се отличават с метален корпус и 3D стъклен заден панел, вдъхновени от първокласния дизайн в портфолиото на Samsung. Galaxy A3 разполага с 4.7-инчов HD Super AMOLED дисплей, а Galaxy А5 предлага завидните 5.2 инча и FHD Super AMOLED екран. Двете устройства осигуряват изчистен дизайн, удобство при употреба и по-дълготраен живот на батерията, което означава, че потребителите могат да останат свързани по-дълго време.

С някои от най-популярните функции, налични във флагман моделите на компанията, новите Galaxy A смартфони осигуряват добавена стойност и удобство в живота на потребителите. Функцията Fast Charging дава възможност за зареждане на устройството на пълна мощност по-бързо от всякога, а USB Type-C порт позволява лесното свързване. В допълнение функцията Always on Display позволява на потребителите да проверят най-важните известия, без да "събуждат" устройството, спестявайки време и живот на батерията.

Максимална функционалност дори и под дъжда

За първи път серията Galaxy A предлага сертификат IP68, като по този начин устройствата са устойчиви на дъжд, пясък и прах, а потребителите могат да ги вземат със себе си почти навсякъде. В допълнение устройствата разполагат с повече вътрешна памет и microSD слот с поддръжка до 256GB, благодарение на които потребителите могат да създават и запазват съдържание без никакви притеснения.

За повече информация, моля, посетете www.samsungmobilepress.com.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 

 реклама