Новият фотоапарат с функциите и на смартфон, Samsung Galaxy K zoom, разширява възможностите за улавяне и споделяне на моменти

Изключителните видео възможности на Galaxy K zoom са благодарение и на специализираното приложение Vine
по статията работи: Данаил Казаков
Новият фотоапарат с функциите и на смартфон, Samsung Galaxy K zoom, разширява възможностите за улавяне и споделяне на моменти

Samsung Electronics Co. Ltd днес обяви, че Galaxy K zoom ще се предлага с подобреното Vine приложение. Тази версия на Vine – услуга на Twitter, която дава възможност на потребителите лесно да гледат, създават и споделят видеа – допълнително допринася към възможностите на Galaxy устройството.

"С този най-нов партньорски проект Samsung продължава да демонстрира своята ангажираност към това да създава иновации и да подкрепя нуждите на потребителите, включително необходимостта да изразят своите творчески нагласи”, заяви Сън Хонг Лим, старши вицепрезидент, Mobile Communications Business, Samsung Electronics – "Приложението Vine за Galaxy K zoom добавя стойност към съвременните характеристики на фотоaпарата и още повече подобрява възможностите за изявяване на артистичните идеи на потребителите”.

Заедно с лесното заснемане, истинската оптика и великолепния дизайн на Galaxy K zoom, приложението Vine позволява на потребителите безпроблемно и ефективно да записват субекти, както наблизо, така и по-отдалечени. По-конкретно приложението Vine за Galaxy K zoom разполага със зуум бутони директно на екрана за запис, което позволява на потребителя лесно да приближава и отдалечава субектите, които записва, докато създава Vine видео на Samsung устройството.

Galaxy K zoom обединява модерната технология на фотоапарата Samsung с водещото за индустрията Samsung Galaxy изживяване, за да предложи на потребителите мобилни решения, от които се нуждаят с възможността да създават визуално съдържание с професионално качество. Тази ексклузивна функционалност на устройството демонстрира дългосрочния ангажимент на Samsung и Twitter да подкрепят себеизразяването чрез технологични иновации и значимо сътрудничество.

Samsung Galaxy K zoom ще е наличен в България през месец юни.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

За Twitter

Twitter (NYSE: TWTR) е глобална платформа за разговори и изразяване на мнение в реално време. Чрез разработването на принципно нов начин за създаване, разпространение и откриване на съдържание, ние демократизирахме създаването и разпространението на съдържание, давайки възможност на всеки глас да бъде отразен по целия свят веднага, без ограничение. Услугата е достъпна на Twitter.com чрез мобилното приложение на Twitter и чрез текстово съобщение. Достъпен на повече от 35 езика, Twitter има 255 милиона активни месечни потребители. За повече информация посетете discover.twitter.com илиfollow @twitter.

 реклама