Новият таблет Toshiba WT310 осигурява максимална мобилност и гъвкавост за професионалните потребители  3

Той разполага с 29.5-сантиметров Full HD (11.6”) сензорен дисплей и работи под Windows 8 Pro
по статията работи: Теодора Пенева
Новият таблет Toshiba WT310 осигурява максимална мобилност и гъвкавост за професионалните потребители
Снимка: Toshiba

Факти и цифри:

Toshiba WT310 - професионален таблет с Windows 8 Pro

  • 29.5-сантиметров (11.6”) нерефлективен Full HD сензорен дисплей с висока яркост на изображението с DigitizerPen (наличен при определени модели)
  • Най-новата процесорна технология на Intel® за Ultrabook™, последната SSD технология
  • Свързаност: 1x стандартен USB 3.0 порт, 1x HDMI® micro,  SD™ слот за карта, Wi-Fi b/g/n или a/g/b/n Intel® Wireless Display, възможност за вграден HSPA+/LTE модул
  • Бизнес инструменти: Trusted Platform Module (TPM v1.2), Intel® Active Management Technology (AMT), Intel® Anti-Theft, Toshiba Eco Utility
  • Цвят: сива стомана
  • Размери: 229  x 189 x 12.4 мм
  • Тегло: от 825 г
  • Операционна система: Windows 8 Pro (64bit)

Toshiba Europe GmbH представи таблета WT310 с Windows 8 Pro, който е създаден да удовлетвори необходимостта от максимална мобилност и гъвкавост на професионалните потребители. Новият мощен таблет е оборудван с последно поколение процесорна технология на Intel® и разполага с достатъчно голяма SSD памет, която осигурява бързина и продуктивност на мобилните бизнес дейности. Богатият набор от възможности за свързване в комбинация с 10-пръстов сензорен мултитъч дисплей и разпознаването на ръкописен текст, допълват разнообразната функционалност на това ултра-мобилно устройство. Новият професионален таблет Toshiba WT310 ще бъде наличен на европейските пазари от второто тримесечие на 2013 година.

Допълнителни бизнес функции

"Свидетели сме на бързо нарастване при употребата на таблети сред представителите на бизнеса,” коментира Мат Макдауъл, маркетинг директор на подразделение цифрови продукти и услуги в Toshiba Europe GmbH. "Ние сме сред водещите компании в разработването на мобилни компютърни технологии и удовлетворяваме това търсене, като предлагаме едно изключително устройство. Много бизнес потребители ще могат да се възползват от здравината и допълнителната функционалност на WT310. Може да наречете това устройство всестранно разработен таблет, подходящ дори за най-мобилните служители, най-вече ориентиран към заетите в малкия и среден бизнес.” Toshiba WT310 с Windows 8 Pro е оптимизиран за изпълнението на офис задачи. Например, ръчно написаните записки по време на срещи с помощта на писалката DigitizerPen се разпознават и трансформират в подлежащи на редакция текстови документи. Таблетът разполага и с технологията Intel® Wireless Display, която дава възможност да се прехвърля мултимедийно съдържание от таблета WT310 по безжичен път към съвместим телевизор, така че да бъде гледано с висока резолюция на голям HD екран. На работното място допълнителна докинг станция с набор от портове позволява да се свързват удобно различни периферни устройства към таблета като например мишка, клавиатура и външен хард диск. Служителите, които работят извън офиса, пътуват често по служебни поводи или имат гъвкави ангажименти, могат бързо да настроят мултифункционалния таблет WT310 към своите специфични професионални нужди.

Допълнителна сигурност  и управление на данните

Благодарение на големия си 29.5-сантиметров (11.6-инчов) Full HD нерефлективен сензорен дисплей с 10-пръстова мултитъч навигация, таблетът WT310 е истинско професионално устройство, което е винаги в готовност за ползване в офиса, в дома или навън. WT310 е изпитан да отговаря на най-високите стандарти за качество и надеждност на Toshiba за интензивна ежедневна употреба. Всички данни, съхранявани на WT310, са защитени от здравия корпус срещу случайно изпускане, удар или силен натиск. Освен това, таблетът разполага с предварително инсталиран набор от функции за високо ниво на сигурност и управление на данните. Например, технологията Intel® Anti-Theft намалява риска от неупълномощен достъп, а модулът Trusted Platform Module (TPM) защитава локално съхранената важна информация. Мобилните професионалисти, които разполагат с таблета WT310, винаги ще могат да разчитат на последните системни обновявания, тъй като специалистите в ИТ отделите ще могат лесно да следят, поддържат, поправят и надстройват тези устройства от разстояние благодарение на технологията Intel® Active Management Technology, с която определени модели са оборудвани. 

Възможности за свързване

За да подобри още  повече качеството на дейностите, извършвани мобилно, таблетът WT310 разполага с най-новите възможности за безжично свързване. Модулът Bluetooth® 4.0 е включен в стандартното оборудване и осигурява изключително бърз трансфер на данни към други мобилни устройства като например смартфони. За настройка на мобилна широколентова връзка, таблетът WT310 разполага с WiFi® b/g/n или a/g/b/n и има възможност за поддръжка на HSPA+/LTE мрежи. Технологията Intel® Wireless Display позволява да се изпращат документи и мултимедийни файлове към съвместим телевизор или проектор без необходимост от кабели. Въпреки тънкия си профил, таблетът разполага с многобройни възможности за свързване като стандартен USB 3.0 порт за много по-бърз обмен на данни с периферни устройства, HDMI® micro порт за свързване към по-голям HD екран и SD™ слот за карта за увеличено пространство за съхранение на данни. С допълнителните си HDMI® и USB портове, както и Gigabit LAN за бърз и сигурен достъп до корпоративната мрежа, специално предназначената за него докинг станция, налична като допълнителна опция, може още повече да разшири възможностите за свързване на новия таблет Toshiba WT310.

 реклама