Новият бизнес салон на Регус в София може да промени начина на работа на компаниите

Работата в бизнес салон помага на компаниите да преминат към по-гъвкави и продуктивни работни практики
по статията работи: Данаил Казаков
Новият бизнес салон на Регус в София може да промени начина на работа на компаниите

Регус, световният доставчик на гъвкаво работно пространство, открива нов готов за работа бизнес салон в своя център Сити Уест София на бул. Тотлебен № 53-55. Салонът предлага на професионалистите, служителите в движение и пътуващите делови хора незабавен достъп до работно пространство на един от най-добрите бизнес адреси в столицата.

Лесните за достъп работни пространства в новия бизнес салон предлагат професионална среда, която предоставя много предимства. В нея хората могат да прекарат времето си между делови срещи, да получат достъп до офис оборудване, когато работят извън основния си офис, да използват сигурна безжична връзка, да наваксат с административна работа . Те могат да използват пространствата в продължение на цял ден или само за 10 минути и заедно с това да се насладят на безплатен чай или кафе.

Други съществуващи услуги в бизнес центъра включват напълно оборудвани офиси, започващи от 10 м2 и заседателни зали срещу заплащане в зависимост от потребностите, с капацитет от 2-25 човека.

Новият салон е вторият в столицата, като бизнес салонът в центъра Регус Парламент на бул. цар Освободител № 14 вече е доста популярен. Възможността за две лесни за достъп работни пространства в София ще улесни възприемането на гъвкавите работни практики както от български, така и от международни компании. Персоналът може да работи на по-удобни места, вместо постоянно да пътува до фиксиран офис. В резултат на това те могат да спестят времето и парите, които губят при ежедневно пътуване.

Според Десислава Митева, управител на Регус за България, "Съществуват явни предимства в предоставянето на служителите повече гъвкавост в избора на това кога и къде да работят. В изследване проведено от Регус, 84% от отговорилите в България споделят, че гъвкавата организация на работа повишава продуктивността, а 85% смятат, че тя подпомага по-доброто управление на времето.

"Откриването на този нов бизнес салон в София Сити Уест цели да помогне на компаниите в България да се възползват от тези предимства. Те могат да използват салона, както и услугите в нашия бизнес център София Парламент, които да им помогнат да преминат към по-гъвкави начини на работа."

Георги Иванов и Олимпия Павлова от KupiUspeshno.com споделят своя опит от гъвкавия начин на работа с Регус: "Бизнес салонът на Регус ни осигурява спокойна и комфортна бизнес среда, която включва всички услуги, които могат да ни потрябват. Ние нямаме нужда от постоянен офис, тъй като сме непрекъснато в движение и най-често се срещаме с нашите клиенти в техните офиси. Златната карта BusinessWorld е бързо, интелигентно и изгодно решение за нашия увеличаващ се екип. Преди да открием Регус ние работехме от вкъщи и фокусът върху работата беше предизвикателство за нас. Бизнес салонът ни дава свободата, от която се нуждаем, като ни помага да сме гъвкави, спестява разхода за наем на офис и същевременно ни предразполага да работим продуктивно."

Достъпът до гъвкави офис решения е добра възможност за спестяване на разходи за фиксиран офис. Във време, в което над една пета от компаниите (22%) в България планират да намалят фиксираното офис пространство, според изследване, проведено от Регус сред над 20 000 висши мениджъри в световен мащаб, разкриването на гъвкаво работно пространство в новия бизнес салон в София Сити Уест е добра новина за българските компании от всякакъв калибър.

Относно Regus:

Regus е глобален доставчик на работно пространство.

Неговата мрежа от повече от 1700 бизнес центрове в 100 страни осигурява удобни, висококачествени, напълно обслужвани работни места за хора, независимо дали става въпрос за няколко минути или няколко години. Компании като Google, Toshiba и GlaxoSmithKline избират Regus, за да могат да работят гъвкаво и да направят своя бизнес по-успешен.

 реклама