Новият Toshiba Portégé Z20t - премиум 12,5-инчов хибриден лаптоп и таблет

Устройството ще е налично в Европа през 2015 г.
по статията работи: Симеон Досев
Новият Toshiba Portégé Z20t - премиум 12,5-инчов хибриден лаптоп и таблет
Снимка: Toshiba

Toshiba Europe GmbH представи новият Toshiba Portégé Z20t – премиум разглобяем 31,75-сантиметров (12.5”) лаптоп и таблет в едно, създаден за професионална употреба. Това ултра преносимо устройство е оптимизирано за бизнес потребители и професионалисти с множество характеристики за продуктивност и сигурност плюс мощните нови Intel® CoreTM M процесори, които подпомагат създаването на съдържание с лекота и едновременно с това се грижат за консумацията на енергия. С изключително дълъг живот на батерията до 16 часа1 леко шаси и елегантен, тънък дизайн, високотехнологичният Portégé Z20t е готов за професионалния начин на живот както в офиса, така и извън него.

Данко Иванов, мениджър "Цифрови продукти и услуги" Toshiba Europe GmbH за България коментира:   "Portégé Z20t е забележително технологично постижение и осигурява всичко, което модерният бизнес потребител може да иска от едно мобилно компютърно устройство. Създаден за професионална употреба, Portégé Z20t е едновременно тънко и леко устройство както в режим лаптоп, така и в режим таблет, пригоден за всяка ежедневна ситуация, като едновременно с това предоставя характеристики за сигурност и IT контрол, които са изключително важни за всяка една организация в съвременната сложна бизнес среда.”

Перфектна форма за ултра гъвкавост

С оптимизирани размери и множество характеристики за гъвкава бизнес употреба, Portégé Z20t е идеалното устройство за професионалисти. Опционалната цифрова писалка Wacom осигурява превъзходно разпознаване на ръчното писане, така че потребителите могат да си водят бележки или да чертаят диаграми бързо и лесно по време на своите срещи и едновременно с това може да бъде удобно и сигурно съхранявана в специално предназначения слот на таблета.

Portégé Z20t разполага с Full HD IPS сензорен екран с живи цветове и чисти детайли с широк зрителен ъгъл, така че да е възможно разглеждането на съдържание от няколко души едновременно. Дисплеят е матов и е идеален за бизнес потребителите, които имат нужда да работят без отблясъци и позволява спокойна употреба в по- силно осветена среда или навън. Функционалността и продуктивността се допълват и от устойчивата на разливане2 в затъмнена среда и подобрен дизайн на клавишите за по-лесно и удобно писане. Допълнително, вграденият показалец за мишка Accupoint предоставя алтернатива на големия кликпад за добавена прецизност.

Ултра мобилен през целия ден

Когато се използва като лаптоп, животът на батерията достига забележителните 16 часа  , комбинирайки заряда и в таблета, и в клавиатурата – и е идеален за употреба по време на дълги полети или елиминира нуждата от повторно зареждане в края на деня. Ако се използва като таблет, батерията ще издържи до 8 часа1 799 г и само 8,8 мм ширина в таблетен режим или 1,59 кг в лаптоп режим, Portégé Z20t е също така невероятно мобилен без компромиси в производителността. . С тегло от едва 799 г и само 8,8 мм ширина в таблетен режим или 1,59 кг в лаптоп режим, Portégé Z20t е също така невероятно мобилен без компромиси в производителността.

Внушителна работа във всеки режим

Мощният Portégé Z20t разполага с Intel® CoreTM M процесори, които допринасят за оптималната комбинация от живот на батерията и ефективна бизнес производителност, събрани само в едно устройство. С включването на тези процесори и дизайнът на Toshiba, Portégé Z20t предлага шаси с премиум черно покритие без вентилатор и това го прави изключително безшумен. Portégé Z20t включва SSD с до 256 GB и до 8 GB LPDDR3 памет за бърза работа и мултитаскинг с лекота. Заедно с видео карта Intel® HD graphics, бизнес потребителите ще могат да работят по-бързо и все така удобно както в офиса, така и в движение.

Сигурност за спокойствие в бизнеса

Portégé Z20t предлага набор от високотехнологични характеристики, които се грижат за запазването на важната бизнес информация, включително пакетът за сигурност на Toshiba - EasyGuard. TPM модулът (Trusted Platform Module) защитава данните на локалния диск, докато Intel® AMT технологията за активно управление позволява на IT отдела да съблюдава, управлява, поправя, актуализира и ъпгрейдва устройствата дистанционно. Всеки модел преминава строги тестове, за да отговори на качествените изисквания на Toshiba – включително HALT теста, който се провежда от независимия германски институт TÜV Rheinland® и симулира 3-годишна употреба на продукта при различни "стресови" ситуации като например изпускане от височина.

Kensington портът за заключване защитава устройството чрез закрепването му към бюрото или други неподвижни точки и гарантира, че таблетът не може да бъде отделен, когато е свързан с клавиатурата. Без значение дали работите в голяма корпоративна среда или имате малък бизнес, Portégé Z20t е лесен за управление благодарение на високотехнологичните опции за контрол, включително мениджъра за централна системна конфигурация SCCM, Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) и Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Свързаност при всякакви сценарии

Portégé Z20t предоставя обширни опции за свързване към всякакви периферни устройства, които бизнес ежедневието би изисквало, без значение как се използва. В режим таблет устройството разполага с micro HDMI® порт, micro USB порт и слот за microSD карта. В комбинация с клавиатурата потребителите имат пълна свобода за свързване без необходимост от адаптери с избор от пълноразмерни портове, включващи RGB, HDMI®, GBit LAN и 2 x USB 3.0 порта. Portégé Z20t позволява безпроблемно ползване на интернет с опционалния 3G/4G модул и надежден, бърз Wi-Fi® достъп с Wi-Fi® ac/a/b/g/n.

Toshiba Portégé Z20t ще е наличен в Европа през първото тримесечие на 2015 година.

 реклама