Новият Beetle спечели наградата „Аудиосистема на годината“

Американската интернет медия CNET отличи озвучителната система „Fender Sound” на Volkswagen Beetle
по статията работи: Нели Минчева
Новият Beetle спечели наградата „Аудиосистема на годината“
Снимка: volkswagen

Специалистът в областта на китарите и усилвателите Fender досега беше известен предимно на музикантите. Със световната си премиера през април 2011 Volkswagen Beetle популяризира американската марка и в автомобилните среди: тонинженерите на Fender разработиха специално за Volkswagen озвучителни системи, които с пазарния дебют на Beetle достигнаха световния пазар.

Американският потребителски портал CNET.com провъзгласи висококачествената озвучителна система Fender в Beetle за "Аудиосистема на 2011".

"Изключителният звук на системата и оптималнaта й цена са причината за победата на този класен продукт", написа редакцията на CNET на страницата си.

Отличената система Fender може да бъде поръчана в България за модел Beetle на атрактивната цена от 1 303 лв с ДДС.

Сърцето на системата Fender е 10-канален усилвател с мощност 400 вата. Черешката на тортата е затворената бас-каса с двойна звукова намотка, разположена в багажника.

Заедно със системата Fender може да бъде поръчано и интериорно осветление за Beetle в три опционални цвята. Апликациите от хром на пръстена на високоговорителя и запомнящото се лого на Fender на триъгълниците на страничните огледала са допълнителни отличителни белези на системата.

 реклама