Новите триъгълни климатици на Samsung – иновативен дизайн, удобство и много полезни функции  2

В допълнение новите климатици разполагат и с функцията Samsung Virus Doctor
по статията работи: Данаил Казаков
Новите триъгълни климатици на Samsung – иновативен дизайн, удобство и много полезни функции

Новите климатици на Samsung AR 5000, 7000 и 9000 съчетават елегантен външен вид Crystal Gloss™ и висока производителност.

Уникалният триъгълен дизайн не само изглежда добре, но подобрява и функционалността на климатика – циркулацията на въздуха в помещението е с 26% по-бърза, а обхватът на действие е до два пъти повече на ширина и до 14 метра на дължина. По този начин желаната температура се постига много по-бързо и ефективно.

Днес, когато енергийната ефективност е от ключово значение за потребителите, AR 5000, 7000 и 9000 са снабдени с инверторната технология Digital Inverter. Благодарение на нея климатиците изразходват минимално количество енергия, като същевременно запазват производителността си при режим на охлаждане или затопляне за дълги периоди от време. Функцията Single User използва малка част от капацитета на компресора и намалява разхода на енергия, докато климатикът продължава да осигурява комфорт и спокойствие в дома Ви. С функцията Fast Cool климатиците охлаждат всяка стая бързо, след което автоматично превключват на Comfort Cool, за да поддържат желаната температура. По този начин не се налага постоянно да променяте настройките, а можете спокойно да се наслаждавате на желания уют и приятна атмосфера.

В допълнение новите климатици разполагат и с функцията Samsung Virus Doctor, която се грижи за чистотата на въздуха в помещението. Иновативната технология почиства въздуха и неутрализира вредните замърсители. Virus Doctor и Easy Filter елиминират опасни замърсители като алергени и бактерии и по този начин успешно Ви предпазват от грипове и вируси.

Функцията Smart Wi-Fi на новите климатици позволява да се управляват през смартфон или компютър. Потребителите могат да управляват климатиците си по всяко време, независимо къде се намират, с помощта на специално разбаротено приложение за мобилни устройства.

Новите модели ще са налични в търговската мрежа у нас от април.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама