Нови функции на VIVACOM TV поставят контрола в ръцете на потребителя

Абонатите вече ще могат да записват, превъртат, спират на пауза и да имат достъп до интернет приложения от телевизионния екран
по статията работи: Александър Димитров
Нови функции на VIVACOM TV поставят контрола в ръцете на потребителя
Снимка: vivacom

VIVACOM започва да предлага нови интерактивни функции на телевизионната си услуга, които ще поставят контрола над ТВ програмите в ръцете на потребителя, без да променят крайната цена на продукта. С въвеждането на новата IPTV платформа абонатите вече ще могат да записват предавания от телевизионните канали, да спират на пауза, да превъртат назад и напред, да гледат пропуснати предавания от изминалата седмица, да правят лични профили и настройки на над 150 канала, от които над 25 в HD резолюция. В допълнение абонатите ще имат свободен достъп до интернет приложения като YouTube и Vbox7, канал за филми и спорт VIVACOM Arena, както и видеотека с над 300 заглавия.

Новите функционалности няма да променят сегашните цени на телевизионната услуга, защото голяма част от тях са включени като екстри към абонаментните планове IPTV Старт, IPTV Стандарт и IPTV Екстра, както и към пакетните услуги с включена телевизия. Двете последни тарифи се предлагат с 50% отстъпка за първата една четвърт от договора, съответно за 7.40 лв. и 8.90 лв. на месец, а пакетната услуга VIVACOM DUO с телевизия и интернет ще струва само 15.80 лв. месечно за целия срок на договора.

Новата платформа е достъпна за всички клиенти на високоскоростен интернет от VIVACOM и дава възможност за включването на до четири приемника.

 реклама