Нови пакетни услуги Globul Combo+

Абонатите могат да обединят до четири ползвани от тях номера в пакет GLOBUL Combo+
по статията работи: Петър Чернев
Нови пакетни услуги Globul Combo+
Снимка: Globul

Клиентите на GLOBUL, ще могат свободно да комбинират всички услуги предлагани от оператора и така да пестят от месечните си абонаменти. Тези, които комбинират абонаменти за мобилни услуги, домашен телефон или мобилен интернет от GLOBUL могат да спестят до 20% от общата сума на месечните си абонаменти с новите пакетни предложения GLOBUL Combo+.

Абонатите могат да обединят до четири ползвани от тях номера в пакет GLOBUL Combo+, като е необходимо с тези номера да се ползват поне две от услугите предлагани от GLOBUL.

В зависимост от общата стойност на стандартните месечни абонаменти и броят на ползваните услуги, абонатите ще получат и различна отстъпка от месечната такса. Така например, при пакет GLOBUL Combo+, с обща стойност на месечните абонаменти от 40 лв. или повече и при три ползвани услуги от GLOBUL, отстъпката от месечните такси ще бъде 20%, а при месечни абонаменти на обща стойност между 20 и 39,99 лв. и три ползвани услуги, отстъпката ще бъде 15% и т.н.

От пакетите GLOBUL Combo+ могат да се възползват всички клиенти на GLOBUL, физически лица, при подписване на нов договор за мобилни услуги, домашен телефон или мобилен интернет или при подновяване на съществуващ договор по Програма ЗАЕДНО.

Пакетните услуги GLOBUL Combo+ се предлагат промоционално от 21 юни до 31 юли. Повече информация за новите пакетни предложения GLOBUL Combo+ е налична на www.globul.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори.

 реклама