Нови пакетни оферти за бизнеса от М-Тел

Високоскоростен интернет, офис телефон и 3 мобилни телефона само за 39,90 лв.
по статията работи: Нели Минчева
Нови пакетни оферти за бизнеса от М-Тел
Снимка: М-Тел

Бизнес абонатите на Мобилтел могат да се възползват от още две нови пакетни предложения, част от коледните промоции на телекома. Мобилният оператор предлага цялостно решение за офиса с нова изгодна оферта, включваща високоскоростен интернет 50 Mbps, офис телефон с включени 500 безплатни минути към национални и международни фиксирани мрежи и 3 мобилни телефона, всеки с включени 100 безплатни минути към национални мрежи. Месечната такса на бизнес пакета е 39,90 лв. за целия срок при подписването на двугодишен договор.

Този пакет предоставя неограничени разговори на цена 0.00 лв. между всички мобилни и фиксирани телефони на фирмата клиент. Цената на минута разговор от фиксирания телефон към фиксирани номера на М-Тел след изчерпване на безплатните минути е 0,0083 лв., а към другите фиксирани мрежи – 0,04 лв. без да се начислява първоначална такса свързаност. При покупката на пакета, всеки настоящ бизнес клиент на М-Тел може да участва в тегленe на награди - 600 броя кафе машини NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Второто пакетно бизнес предложение на телекома включва високоскоростен интернет 50 Mbps и офис телефон и е подходящо предимно за малки и средни фирми. Промоционално, за всички, които се възползват от офертата до края на годината, месечната такса е 26,15 лева за целия период при подписването на двугодишен договор.

Повече информация можете да получите на тел. *88, 0800 20 011, www.mtel.bg, както и в магазините на М-Тел и неговите партньори.

Всички цени са без включен ДДС.

 реклама