Новата серия Toshiba L54 носи смарт функционалност в достъпен 3D телевизор

Смарт телевизор с разширени опции за гледане чрез видео при поискване и интернет браузър
по статията работи: Данаил Казаков
Новата серия Toshiba L54 носи смарт функционалност в достъпен 3D телевизор

Toshiba Europe GmbH анонсира новата серия 3D смарт телевизори с Full HD – L54, които ще се предлагат в размери 102 см (40”) и 122 см (48”). Идеални за семейства, които искат да се насладят на невероятно аудиовизуално качество на атрактивна цена, серията L54 подобрява визуалното изживяване на потребителя чрез разширени функции като конвертиране от 2D в 3D и улеснен достъп до онлайн съдържание.

Умен от-до

Комбинацията от смарт телевизор и бюджетен 3D LED телевизор дава на потребителите, които използват за пръв път тези функционалности, възможността да се насладят на усъвършенствани технологии без никакви затруднения. Серия L54 дава достъп до разнообразно онлайн съдържание и лесно свързване, включително възможността да търсите, преглеждате и запазвате уебсайтове, като използвате интернет браузъра.

Услугите за видео при поискване също са налични и потребителите могат да гледат съдържание в зависимост от техния собствен график - включително YouTube®. В допълнение, съществува голямо разнообразие от приложения за забавление, музика и новини, които могат да се ползват по всяко време. Също така, Facebook приложението за сърфиране в социалните мрежи и приложението за прогноза за времето са леснодостъпни през началния екран.

3D дълбочина и детайлност

Телевизорите от серията L54 идват с Full HD резолюция и 3D1 технология с активен затвор. Чрез отчетливите, ярки и ясни детайли на филмите и програмите, зрителите могат да се потопят в реалистично 3D изживяване – без значение дали гледате интересен документален филм или екшън. Дори и съдържанието да е в 2D формат, телевизионният процесор лесно може да го конвертира на момента в 3D - за бърза, гладка и реалистична картина чрез използването на 3D очила с активен затвор. В допълнение AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution) панела, позволява плавното и гладко изображение на бързи действия като например спортни предавания.

Plug-and-play мултимедия и свързаност

Използването на съхранено съдържание на телевизорите от серията L54 е лесно с включването на USB устройство или HDD и избор на медия плеър на телевизора. С опции за снимки, видеа и музика, потребителите ще имат лесен достъп до колекции от мултимедия само чрез поставянето на устройството в USB изхода на телевизора. HDMI® свързаността означава, че по-широк спектър от забавление може да бъде пренесено на голям екран чрез конзола за игри, декодер или Blu-ray™ Disc плеър. Включването на вградения Wi-Fi® позволява удобен достъп до услугите, които смарт телевизорът предлага, без нужда от кабели.

С домашната мрежа, която играе ролята на мост между устройствата, филмите и файловете могат лесно да бъдат споделяни от компютър, намиращ се в едната стая с телевизора в другата. В допълнение към USB порта има и VGA порт за свързване с компютър.

Два чифта 3D очила са включени в комплекта или са опционални.

2 Когато оперира в3D режим, AMR+ 200 в 2D режим.

Премиум дизайн

Със стилна тясна рамка в черно и сребристо в комбинация със сребриста стойка, серията L54 следва същия отличителен дизайн като пълната гама телевизори на Toshiba. Наличен в два размера на екрана, енергийно-ефективният Edge LED дисплей е проектиран за по-ясна картина, което означава, че потребителите могат да се възползват от предимствата на тънка рамка, която изглежда добре, без да се нарушава дълбочината и яркостта на картината.

Телевизорите от серията L54 на Toshiba ще бъдат налични в Европа през второто тримесечие на 2014 г.

Серия телевизори L54 на Toshiba:

  • Резолюция: Full HD 1920 x 1080 Edge LED телевизор с активен затвор 3D1
  • AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution)
  • Смарт функционалност с интернет браузър
  • Конвертиране от 2D в 3D формат
  • Свързаност: 3 x HDMI®, 1 x USB, вход за PC, HDMI-CEC®, вграден Wi-Fi®
  • Звук: Dolby® Digital Plus
  • USB / HDD / домашна мрежа
  • Дизайн: Tясна рамка в сребристо и черно и сребриста стойка
  • Тунери: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, аналогов3
  • Размер на екрана: 122 см (48”) и 102 см (40”)

3DVB-T2, DVB-S and DVB-S2, HbbTV® може да не се поддържат изцяло в определени страни и зависят от модела. В резултат на това някои програми/функционалности може да не са налични.

Свържете се онлайн

Посетете уебсайта на Toshiba за допълнителна информация: www.toshiba.bg или посетете нашия пресцентър на www.toshiba.eu/press

Всички споменати търговски марки са собственост на техните притежатели.

Точните продуктови спецификации зависят от модела и локалната наличност

За Toshiba

Toshiba е водещ световен производител на технологии от различно естество, доставчик на решения и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти и системи.

Toshiba Group внася иновация и въображение в широк кръг бизнес направления: дигитални продукти, включително LCD телевизори, ноутбук компютри, ритейл решения и многофункционални печатащи устройства; електронни устройства, включително полупроводници, продукти за съхранение и материали; индустриални системи и системи от обществената инфраструктура, включително системи за производство на енергия, интелигентни обществени решения, медицински системи, ескалатори и асансьори, както и домакински електроуреди.

Toshiba е основана през 1875 г. и днес обединява глобална мрежа от над 590 консолидирани компании с 206 000 служители по цял свят с годишни продажби от над 5,8 трилиона японски йени (61 милиарда щатски долара). За повече информация посетете уебсайта на Toshiba: www.toshiba.co.jp/index.htm.

 реклама