Нова стратегия за потребителите на стационарен телефон въвежда Vivacom

Новите Vivacom предложения няма да ограничават избора до няколко готови пакета
по статията работи: Елица Елефтерова
Нова стратегия за потребителите на стационарен телефон въвежда Vivacom
Снимка: sxc.hu

Нова стратегия за потребителите на стационарен телефон въвежда Vivacom от днес. Иновативният подход дава свобода на клиентите да създават комбинации от услуги, с такива характеристики, каквито ще са най-подходящи за тяхното месечно потребление.

Новите Vivacom предложения няма да ограничават избора до няколко готови пакетни решения с конкретни характеристики, каквато е настоящата тенденция на пазара, а ще дават свобода клиентът да надгради плана си за стационарен телефон със собствена комбинация измежду всички актуални тарифи на оператора за мобилен телефон, телевизия и интернет.

Различните  комбинации ще носят на потребителите  отстъпки от месечната такса за целия  срок на договора. Така интернет със скорост 15 Mbps ще струва на клиента 9.80 лв. на месец, 40+ телевизионни канала – 7.80 лв., а мобилна услуга с включени 100 минути към всички мрежи – 7.80 лв. Цените се обуславят и от продължителността на договора – при по-дългосрочен ангажимент месечната цена също намалява.

 

Свободата на избор  е политика, която Vivacom следва вече няколко години. Viva Free беше първата по рода си у нас мобилна тарифа, която дава на клиентите възможността сами да формират параметрите в нея и продължава и до днес да е една от най-предпочитаните услуги на оператора.

 реклама