Нова bob тарифа с 200 минути към всички само за 2.90 лева

Новото изкушаващо предложение влиза в сила от 19 май и е валидно до края на юни
по статията работи: Данаил Казаков
Нова bob тарифа с 200 минути към всички само за 2.90 лева

За всички фенове на bob през следващите 6 седмици ще се предлага нов изключително изгоден тарифен план само за 2.90 лева на месец с 200 минути към всички мрежи. Към момента това е най-изгодното предложение на телеком пазара. С него bob отново доказва, че има най-добрите цени за своите клиенти.

Новото изкушаващо предложение влиза в сила от 19 май и е валидно до края на юни, като включва 100 минути към всички мобилни национални мрежи и 100 минути към всички фиксирани национални мрежи. След тяхното изчерпване цената на минута разговор към всички национални мрежи, както и изпращането на SMS, е едва 10,8 стотинки с ДДС. Новият тарифен план спазва добрата bob традиция и също е без дългосрочeн договор и скрити условия.

Всеки, който желае да се възползва от новата атрактивна тарифа, може да го направи по най-удобния за него начин – да отиде в магазините на bob, разположени в 40 града в страната или в някой от всичките офиса на Handy, да си го купи през електронния магазин - www.eshop.bob.bg или да си го поръча с обаждане на безплатен номер 0800 80 123.

 реклама