Нов цветен плотер на Xerox копира, печата и сканира документи с дължина до 15 метра

Големият 15-инчов сензорен екран предоставя лесен за ползване интерфейс
по статията работи: Нели Минчева
Нов цветен плотер на Xerox копира, печата и сканира документи с дължина до 15 метра
Снимка: Xerox

Новият мултифункционален плотер Xerox 7142 MFP е предназначен за архитектурни, инженерни, строителни и производствени компании и печатници, нуждаещи се от достъпно решение за печат, копиране и сканиране на цветни технически документи.

Компактното устройство Xerox 7142 MFP сканира и печата във висока резолюция, което осигурява прецизни изображения на строителни планове, диаграми на електрически мрежи и документи за картографиране. Системата сканира хартиени документи и ги превръща в електронни файлове; копира чертежи с всички стандартни размери – с широчина до 108 см. и дължина до 15 метра.

Големият 15-инчов сензорен екран предоставя лесен за ползване интерфейс и показва преглед на сканирания документ в реално време. Новата функция "Sure Scan” предлага на потребителя усъвършенствани настройки за сканиране и осигурява максимално качество преди разпечатване или съхраняване на документа в архив, за да се избегне повторно сканиране.

"Архитектите, инженерите и печатарите ще оценят колко лесно е да ползваш новия мултифункционален плотер Xerox 7142 при работа с технически скици във всякакви размери. Възможно е потребителският интерфейс да им е познат – той е същият, който ползваме и в еднофункционалните устройства на Xerox,” казва Светослав Григоров, XEIG маркетинг мениджър. "7142 MFP е най-новото попълнение към богатата линия широкоформатни устройства на Xerox.”

Мултифункционалният плотер Xerox 7142 MFP използва най-новата мастиленоструйна технология, която позволява печат върху различни носители, включително и матирана хартия. Решението поддържа популярните CAD и графични файлови формати и е достатъчно мощно, за да поддържа сложни графични приложения.

Наличност

Мултифункционалният плотер Xerox 7142 MFP е наличен в партньорската мрежа на Ксерокс България.

 реклама