Нов скенер на Xerox улеснява обработването на пластмасови карти

Xerox разширява успешната си продуктова линия от скенери с ново настолно устройство
по статията работи: Нели Минчева
Нов скенер на Xerox улеснява обработването на пластмасови карти
Снимка: Xerox

Xerox България пуска на пазара нов цветен поточен скенер, достатъчно малък, за да се инсталира върху стандартно работно бюро. Xerox DocuMate 3460 е оптимизиран за сканиране на документи за самоличност, с вграден ултразвуков сензор срещу двойно подаване на документи. Новият модел в тази отличена с награди серия сканира до 60 страници едностранно и до 120 изображения в минута двустранно.

Xerox DocuMate 3460 е създаден за настолна употреба в офиси и учреждения, в които често се налага да бъдат сканирани визитки, лични карти, шофьорски книжки, здравноосигурителни карти или друг тип документи за самоличност.

Специално разработения и вграден преден подаващ модул повишава ефективността при сканиране на документи за самоличност, за нуждите на здравните и финансови институции и намалява износването на валяка до 60 процента, в сравнение с други подобни устройства, което води до намаляване на разходите по поддръжка. Xerox DocuMate 3460 е оборудван с ултразвуков сензор срещу двойно подаване – технология, която предупреждава потребителите за едновременно попадане на два листа в устройството.

Тази технология предотвратява пропускане на важна информация и дава възможност за бързо и надеждно сканиране на хартия с различни грамажи.

"Ежедневно офис служителите боравят с документи в различни формати, размери и отпечатани на различни материали", казва Зинаида Алмазова, Продуктов мениджър в Xerox България. "Xerox DocuMate 3460 може да сканира многоцветни формуляри, релефни пластмасови карти и много други документи само с натискането на един бутон.”

Цветен дуплексен скенер Xerox DocuMate 3460

Xerox DocuMate 3460 обработва до 60 страници и 120 изображения в минута, в монохромен и цветен режим. Скенерът предлага оптична резолюция от 600 dpi и високоскоростен USB 2.0 интерфейс (съвместим с USB 1.1). Вграденият софтуер включва TWAIN и ISIS® сертифицирани драйвери, Kofax VRS, Nuance® PaperPort® и Nuance OmniPage® Pro. Удобното устройство за автоматично подаване с капацитет до 50 страници поема хартиени документи с размери от визитни картички до стандартен А4 формат. Новият скенер използва технологията Visioneer OneTouch®, която улеснява процеса на изпращане на документи във всички популярни файлови формати (включително PDF с възможност за търсене) до предварително зададени приложения или системи за съхранение на данни.

 реклама