Нов представител на Datacard за България

Глобалният лидер в областта на картовите технологии и идентификацията ще бъде представляван от "Комитекс ООД"
по статията работи: Теодора Пенева
Нов представител на Datacard за България
Снимка: Комитекс

"Комитекс ООД" вече е новият представител за България на глобалния лидер в областта на картовите технологии и идентификацията Datacard Group (USA).

Отличните пазарни позиции и дългогодишният опит на Комитекс в областта на техниката за печат и персонализация на пластмасови карти са сред основните причини Datacard да избере от 2013 година фирмата за свой официален представител.

Това е нова и важна стъпка към утвърждаването на "Комитекс ООД" като водеща технологична компания в областта на идентификацията в България.

В екипа на фирмата има обучени специалисти по продажби и сервизна поддръжка на широка гама от продуктовата палитра на Datacard Group.

DataCard Group e световен лидер в производството на картови принтери и предоставянето на решения за идентификация. Компанията има над 40-годишен успешен опит в решенията за идентификация и персонализация на карти и продължава да бъде най-добре продаваната марка в тази индустрия. Datacard Group е движеща сила в почти всички големи картови проекти в целия свят.

 реклама