Нов клон на Банка ДСК със зона за частно банкиране

Центърът е изграден с модерна визия и по най-високите изисквания за обслужване на ВИП клиенти
по статията работи: Лиляна Бончева
Нов клон на Банка ДСК със зона за частно банкиране
Снимка: iNews/ Радила Радилова

От 15 февруари 2013 г. на адрес Бизнес парк София, жк. Младост 4, сграда 8, започна да функционира новият клон на "Банка ДСК” със специално обособена зона "Частно банкиране”.

Центърът е изграден с модерна визия и по най-високите изисквания за обслужване на ВИП клиенти, с комфортни зали за срещи, осигуряващи удобство, приятна атмосфера и условия за конфиденциалност.

Новият клон ще предлага продукти и услуги за всички клиентски сегменти в работното време от понеделник до петък, от 08.30 до 18.00 ч..

Предимствата на частното банкиране на Банка ДСК са: персонално ползване на банков консултант, индивидуална грижа и професионализъм при управлението на финансовите им средства, осигуряване на гъвкави решения на финансовите им необходимости, преференциални условия по продукти, адекватни решения за запазване и увеличаване на благосъстоянието им. Обслужването се извършва в обособени зони за срещи, в комфортна обстановка и при пълна конфиденциалност, а когато клиентът е ангажиран, личният му банкер го посещава в офиса му.

 

 реклама