Нов депозит от Банка Пиреос

Лихвата се изплаща по избор на клиента
по статията работи: Лиляна Бончева
Нов депозит от Банка Пиреос
Снимка: Банка Пиреос

Банка Пиреос България стартира предлагането на нов депозит с гъвкаво изплащане на лихвата, за да посрещне максимално индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти. Депозит "Аз избирам” е срочен депозит със срок 12 месеца, който предоставя възможност за изплащане на лихвата при поискване или при предварително избрана от клиента честота.

В първия вариант - при поискване - клиентът има възможност да изтегли натрупаната към определена дата лихва, във всеки момент от срока на депозита. При втория - в момента на откриване на депозита клиентът задава желаната от него честота за изплащане на лихвата - всеки месец, всеки три месеца, всеки шест месеца или на падежа в края на 12-ия месец.

Банка Пиреос вярва, че този продукт ще се превърне в предпочитан за много клиенти, защото им предоставя уникалната възможност да използват лихвата от спестяванията си винаги, когато имат спешна нужда от допълнителни средства.

Лихвеният процент при депозитa "Аз избирам” е 6.5% за суми в лева, 5.85% - в евро, и 4% - в щатски долари. Минималната сума за откриване на депозит е съответно 3 000 лева, 1 500 евро или 1 500 щатски долара. Като допълнително удобство за своите клиенти Банка Пиреос предоставя опцията за довнасяне на сума, чийто размер обаче не трябва да надвишава 50% от първоначалната депозирана сума и може да бъде направено еднократно за срока на депозита.

За Банка Пиреос България:

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 83 клона в цялата страна и към 31.01.2012г. притежава активи в размер на 1,62 милиарда евро.

За Финансова Група Пиреос:

Финансова група Пиреос е динамично развиваща се гръцка финансова организация със специфично ноу-хау в областите, свързани с банкиране на дребно, малки и средни предприятия, лизинг, капиталови пазари. Финансова Група Пиреос комбинира бизнес развитие и социална отговорност като подкрепя систематично и поставя специален акцент върху дейностите, свързани със социалната, културна и околна среда. Финансова Група Пиреос има силно международно присъствие, фокусирано в Югоизточна Европа и Източното Средиземноморие, но също и във финансови центрове като Лондон и Ню Йорк. В края на септември 2011г. общите й активи достигат 55.6 милиарда евро с клонова мрежа от 810 клона в Гърция, Кипър, Египет, Албания, България, Румъния, Сърбия, Украйна, Великобритания и САЩ.

За повече информация:

www.piraeusbank.bg

 реклама