Нискоенергийни къщи от YTONG спестяват разходи за отопление и охлаждане

Уникалната за страната програма "Вашият дом" на КСЕЛА България ще бъде акцент по време на Стройко 2014
по статията работи: Данаил Казаков
Нискоенергийни къщи от YTONG спестяват разходи за отопление и охлаждане

Единствената по рода си в България програма за изграждане на еднофамилни къщи – "Вашият дом" ще бъде представена от лидера в производството на строителни материали КСЕЛА България в рамките на "Стройко 2014". Специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане ще се проведе в НДК в периода 26 март – 1 април.

Блокчета, които дишат, не горят, шумо и топлоизолират, създават мечтания дом. С материалите за зидане YTONG extrA+ се изграждат енергоефективни къщи от програмата «Вашият дом». Еднофамилните жилищни постройки спестяват иначе натоварващите семейния бюджет разходи за отопление през зимата и охлаждане през горещите месеци.

На щанда на КСЕЛА България, разположен точно срещу централния вход на НДК, гостите на Стройко 2014 могат да се запознаят с изгодните пакети за качествено, бързо и икономично строителство с YTONG. В рамките на програмата се предлага избор от изключително функционални и атрактивни архитектурни решения в стила на традиционната и модерна българска архитектура.

Новият продукт на фирмата – минерални топлоизолационни плочи Multipor, съчетават свойства, непостижими от нито един друг изолационен материал. С твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост, топлоизолационната система от ново поколение диша и не се променя във времето.

Клиентите, избрали да построят уютен енергоспестяващ дом, се радват не само на прецизна изработка от внимателно подбрани подизпълнители, но получават и предварително фиксирана цена, без изненади по време на строителния процес. КСЕЛА България гарантира изграждане на обекта за не повече от 6 месеца - от започването на строителството до Акт 15, само с няколко подписа.

Желаещите да се сдобият с комфортна къща спестяват също ценно време, без да бъдат натоварвани с бюрократични препятствия и съгласуване с институции. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа.

Повече информация за програмата можете да намерите на www.ytong.bg

 

YTONG в България

Производство на YTONG в България започва през 1994 г. Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. YTONG се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. YTONG е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Multipor се произвежда в Германия от 2004 г. и за този период са изолирани повече от 4 млн. кв.м площ.

През Септември 2012 г. КСЕЛА България започна производство на новите минерални топлоизолационни плочи Multipor в завода на фирмата в гр. Добрич като това е единствената производствена база в света, освен заводите в Германия. Новите топлоизолационни плочи Multipor съчетават в себе си свойства, непостижими от никой друг изолационен материал – твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост. Новият материал е подходящ за вътрешни и външни изолации, както и за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи. За производството на минералните плочи се използват само екологично чисти суровини при нисък разход на енергия.

Xella International GmbH е една от най-големите компании за строителни материали на немския и европейския пазар със седалище в Дуисбург, Германия. Xella International осигурява работа на над 6 700 сътрудници в 90 завода в 19 страни по света.

Xella International продължава да разширява своята дейност, като заводи за производство на YTONG вече са открити и в близост до Москва, Пекин, както и в Мексико.

 реклама