Неограничено гледане на филми, сериали и музика само за 9.90 лева от М-Тел

Телекомът и водещият европейски доставчик на съдържание On Demand Group започват да предлагат услугата Видеоклуб Макс
по статията работи: Петър Чернев
Неограничено гледане на филми, сериали и музика само за 9.90 лева от М-Тел
Снимка: М-Тел

Услугата Видеоклуб Макс предлагат от днес Мобилтел и водещият европейски доставчик на съдържание On Demand Group. Пакетът включва богато разнообразие от хитови сериали, филми, детски заглавия и музика.Той ще бъде предлаган на всички абонати на цифрова телевизия от М-Тел като допълнителен пакет без дългосрочно обвързване за 9,90 лева на месец.

От днес зрителите могат да гледат любими сериали като "Декстър", "Сексът и градът", "Кръвни връзки", много любими кино заглавия, както и богата колекция от музикални клипове, сред които и оглававящи класациите изпълнители като Риана и Лейди Гага, класически хитове на рок групи като Куин и Металика, тематични плейлисти с летни хитове, романтични компилации и други.

Още миналата година Мобилтел предложи на клиентите възможността да наемат директно чрез своето дистанционно управление филми от домашна видеотека, която към момента е с близо двеста заглавия. Заглавията от домашната видеотека се наемат за срок от 48 часа, а  пакетът Видеоклуб Макс съдържа забавление за цялото семейство, което може да се гледа по всяко времев рамките на месечния абонамент.

Нови заглавия ще бъдат добавяни към Видеоклуб Макс всяка седмица. Гледайки съдържанието, потребителите могат да спират на пауза и да превъртат всеки филм като на домашното си видео.Тези, които ползват втори телевизиор у дома и имат пакета, ще могат да го гледат и на двата си телевизора.

На абонатите, ползващи пакетите светкавичен интернет 100 Mbps и  разширен пакет цифрова телевизия, М-Тел подарява Видеоклуб Макс за целия срок на договора.

За да изпробват безплатно услугата, М-Тел предлага пакет Видеоклуб Старт, с който потребителите имат неограничен достъп до отбрани епизоди на сериалите, както и до част от музикалните клипове от селекцията на Видеоклуб Макс. Достъпът до Видеоклуб Старт става чрез натискане на жълтия бутон на дистанционното.

 реклама