Нелбо стартира отчитане на парното в София от 1 май

Общо 42 000 домакинства ще бъдат посетени от отчетниците на Нелбо до края на месец май
по статията работи: Ралица Стоянова
Нелбо стартира отчитане на парното в София от 1 май
Снимка: Нелбо

Нелбо ще стартира отчитане на топломерите на клиентите си в София от 1 май. Седмица по-рано ще стартира отчитането на абонати, които са на ежемесечно засичане в столицата. Общо 42 000 домакинства ще бъдат посетени от отчетниците на Нелбо до края на месец май. За всяка абонатна станция ще има по две дати за посещение.

За удобство на клиентите, в Интернет страницата на компанията www.nelbo.com, всеки абонат може да провери кога отчетниците ще посетят дома му.

Абонатите, които са пропуснали определените две дати за отчет, могат да насрочат друга дата за посещение в удобно за тях време.

Нелбо напомня на клиентите си, че осигуряването на достъп до уредите води до намаляване на корекциите в изравнителните сметки. През изминалата година едва 2% от клиентите на компанията не бяха допуснали отчетник в дома си. Изравнителните сметки ще бъдат готови в началото на месец юли. Ако абонатът има съмнения за неточности, може да се свърже с компанията. От Нелбо напомнят, че срокът за безплатни корекции на изравнителните сметки е до началото на август.

 

 реклама