Незабравимо лято с Bosch Ixo  5

Домашният майстор сега се превръща и в цар на барбекюто с Ixo Spice, Ixo Vino и Ixo Barbecue от Бош
по статията работи: Теодора Пенева
Незабравимо лято с Bosch Ixo
Снимка: Bosch
  • Първата акумулаторна отвертка с мелничка за подправки, приставка- тирбушон или приставка за разпалване на въглища за скара
  • Филмчета, преживявания и рецепти на Bosch-ixo.com

След първия електроинструмент с литиево-йонна технология през 2003 г., първата акумулаторна отвертка с тирбушон през 2010 г. и първата отвертка, обсипана със 700 кристала "Сваровски”, Бош пусна на пазара нови вариации на любимия по цял свят електроинструмент Bosch Ixo. Ixo Spice се предлага с приставка-мелничка за подправки, а Ixo Barbecue включва приставка за разпалване на въглища. Чудесно допълнение е третото поколение на IXO Vino, което също е на пазара.

Bosch IXO Vino с практична приставка-тирбушон сега с нов дизайн от висококачествена стоманa

Отварянето на бутилки е удоволствие с IXO Vino. Любимата акумулаторна отвертка с приставка-тирбушон впечатлява с нов дизайн от полирана висококачествена неръждаема стомана. В съответствие с новата визия, IXO Vino се предлага във висококачествена алуминиева кутия.

Bosch IXO Spice - първата акумулаторна отвертка-мелничка за подправки

Независимо дали става въпрос за сол, черен пипер или чили – с Ixo Spice можете да мелите всички видове сухи подправки и миксове. Поставете приставката на Bosch Ixo, натиснете червения бутон и ястието ви ще получи завършващата нотка.

Bosch IXO Barbecue загрява за миг въглищата до подходящата температура

След като отворите с лекота бутилка вино с Ixo Vino и подправите ястието с Ixo Spice, можете с удоволствие да сe настаните край барбекюто. Приставката Ixo Barbecue ще ви превърне в царе на грила само в 4 стъпки, и то напълно безопасно: свалете предната черна капачка на отвертката, закрепете с щракване приставката Barbecue, прокарайте ръката си през предпазната каишка и натиснете червения бутон – въглищата ще се разпалят веднага. Приставката за разпалване на въглища използва оптимално въздушния поток, а огнеупорният материал на приставката гарантира вашата безопасност. Предпазната каишка предотвратява изпускането на уреда. Отвертката заедно с приставката тежи само 520 гр и лежи удобно в ръката ви.

Ixo Barbecue ще намери място във всяка кошница за пикник и без да му е необходим кабел ще загрее скарата навсякъде, където сте решили да си направите грил.

Всички комплекти Bosch Ixo – Vino, Spice и Barbecue се предлагат стилно опаковани в сребриста кутия, която съдържа любимата акумулаторна отвертка, стандартния набор от десет бита, зарядно устройство и съответната приставка.

За Bosch Ixo

През 2003 г. Bosch Ixo с лекота направи истинска революция на пазара на инструменти за домашния майстор и вече са продадени над 11 милиона броя по целия свят. В света на тежките, големи и неудобни инструменти, акумулаторната отвертка Ixo се открои като лек, малък и ергономичен помощник, който винаги е подръка. Практичната функция "Готовност по всяко време”, съчетана с елегантния дизайн, за кратко я превърнаха в търсена алтернатива на класическата ръчна отвертка и в най-любимия електроинструмент в света. Уредът се развива непрекъснато – актуалната версия на малкото чудо е с 30% по-голяма мощност от предния модел.

 реклама