Не пропускай нито мач от Световното по футбол с интерактивните функции на VIVACOM TV и БНТ HD

Клиентите на VIVACOM TV ще гледат с HD картина футболното събитие на годината по БНТ HD с възможност за пауза и ТВ архив до 7 дни назад
по статията работи: Данаил Казаков
Не пропускай нито мач от Световното по футбол с интерактивните функции на VIVACOM TV и БНТ HD

Световното първенство по футбол в Бразилия ще се излъчва в HD формат в пакетите на VIVACOM TV. Каналът БНТ HD ще бъде достъпен за всички абонати, които използват абонамент "Стандарт" и "Екстра", а уникалната функция ТВ пауза ще им позволи да спират и превъртат най-важните моменти от футболните двубои. С ТВ архив абонатите имат възможност да гледат пропуснати мачове до 7 дни назад, в удобно за тях време.

Само от 6 юни до края на юли клиентите имат възможност да се възползват от уникална оферта: 1-месечен безплатен тестов период за нови и настоящи абонати, които заявят нова пакетна услуга с телевизия и оптичен интернет. След края на промо периода, цената на пакетната услуга е с 50% отстъпка от месечната такса за първите два или шест месеца, в зависимост от продължителността на сключения договор. Цените започват от 8.90 лв. на месец, а клиентите получават безплатно HD оборудване, Wi-Fi рутер и антивирусен софтуер.

В случай, че клиентът ползва SD приемник, той има възможност безплатно да го замени с HD във всеки магазин на VIVACOM.

 реклама