Национална конференция за развитието на здравните грижи се провежда в Интерпред-СТЦ София

Събитието е организирано от медицински колеж "Йорданка Филаретова" към Медицински университет-София
по статията работи: Теодора Пенева
Национална конференция за развитието на здравните грижи се провежда в Интерпред-СТЦ София
Снимка: Econ.bg

Национална конференция за преподаватели и студенти на тема "Здравни грижи – традиции и перспективи" се провежда вчера и днес в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София. Основната цел на форума е да популяризира съвременните научни постижения в областта на здравните грижи, да акцентира върху необходимостта от екипност, изградена на принципа на мултидисциплинарност, и да формулира спецификата на грижите в съответствие с индивидуалната потребност. От конференцията се очаква още да посочи подходите за ефективна оценка на здравните грижи и мениджмънт и да повиши познанията на нуждаещите се от здравни грижи.

Събитието е организирано от медицински колеж "Йорданка Филаретова" към Медицински университет-София и се провежда под патронажа на ректора на Медицинския университет проф. Ваньо Митев.

В рамките на двудневното събитие в различните зали на ИНТЕРПРЕД- СТЦ София участниците в конференцията обсъждат въпроси от сферата общественото здраве и медико-социалните грижи, проблеми на клиничната медицина, фармацията, денталното здраве и естетика, лабораторната и образна диагностика, новите тендениции във физикалната терапия и рехабилитация, спа и уелнес, развитието на сестринските и акушерски грижи, и др.

В края на конференцията на 30 март ще бъдат връчени награди за най-добрите доклади и постери на форума.

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД- СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

 реклама