Най-предпочитаната електронна книга от е-книжарницата на М-Тел ще се сваля безплатно на 24-ти май

Заглавието ще бъде избрано в класация на АБВ за любима електронна книга
по статията работи: Александър Димитров
Най-предпочитаната електронна книга от е-книжарницата на М-Тел ще се сваля безплатно на 24-ти май
Снимка: М-Тел

АБВ и М-Тел стартират класация на най-предпочитаната електронна книга. От 14 до 22 май потребителите на abv.bg ще могат да посочат своята книга-фаворит сред 50-те най-предпочитани заглавия в M-Tel eBook. 50-те заглавия ще бъдат качени на www.abv.bg в понеделник и всички потребители на електронната поща ще могат да дадат своя вот за любимата си книга.

На 24 май, в Деня на славянската писменост и култура, книгата, събрала най-много гласове, ще бъде безплатна за всеки потребител на електронната книжарница.

Един от всички, които в празничния ден свалят книгата - победител или друго заглавие, ще спечели от М-Тел електронен четец pocketbook 603.

M-Tel eBook има в каталога си над 1000 книги. Книжарницата има близо 4000 уникални потребители. Сред книгите има класика в оригинал, периодични издания, учебни помагала и много хитови заглавия, благодарение на партньорството с издателство " БГ книга".

Съвсем скоро "по рафтовете” на книжарницата ще се появят и книги за слушане.

Напълно безплатно от електронната книжарница на Мобилтел могат да се изтеглят всички книги, които са включени в задължителната програма за изучаване в училищата. Телекомът работи активно за дигитализацията на всички учебници и учебни помагала.

Повече информация за конкурса ще намерите на 14 май на: www.abv.bg.

 реклама