Най-добрите смартфони влизат в първата по рода си група M-Tel Premium Phone

Червен етикет улеснява избора на клиентите, търсещи най-доброто от технологиите
по статията работи: Александър Димитров
Най-добрите смартфони влизат в първата по рода си група M-Tel Premium Phone
Снимка: M-Tel

М-Тел създаде първата уникална група смартфони в България - M-Tel Premium Phone. Групата Premium Phone обединява тези умни устройства, които притежават най-добрите технически параметри. Смарт устройствата, които попадат в нея, ще бъдат отбелязани със специален червен етикет в магазините, в каталога и в корпоративния сайт на М-Тел.

Целта на M-Tel Premium Phone е да улесни потребителите при избора им на смартфон. Червеният етикет е показателен за това, че телефонът гарантирано притежава най-добрите характеристики за момента. С помощта на M-Tel Premium Phone почитателите на смартфоните лесно ще идентифицират актуалните топ продукти на водещите производители.

За да може един смартфон да бъде категоризиран като M-Tel Premium Phone, той трябва да притежава следните или по-добри характеристики - 3,5" дисплей, 540x96p резолюция на LCD дисплея, Dual Core 1 GHz процесор и 8 мегапикселова камера с HD 720p видеозапис. Екип на М-Тел ще оценява щателно всяко едно устройство преди да го включи в престижната смартфон група.

Популярността на смартфоните в момента се доказва и от статистиката в световен мащаб - само за изминалата година в света са продадени над 487,7 милиона такива устройства. В мрежата на М-Тел броят на потребителите, използващи смартфон са близо половин милион, а най-използвани от тях са телефоните с операционни системи Symbian, Android и iOS.

Към момента лидер сред каналите за покупки на смартфони са магазините на М-Тел, но все повече клиенти избират онлайн пазаруването. В края на миналата година Мобилтел отвори свой онлайн магазин на адрес http://eshop.mtel.bg/, където клиентите могат бързо, лесно и удобно да разгледат и поръчат желаните от тях устройства и услуги.

За всички притежатели на т.н. умни устройства Mобилтел предлага и телефонна линия 088 1881, на която да получават специализирана помощ и консултация по всякакви въпроси за смартфони и таблети. Линията е на разположение на клиентите всеки ден от 08:00 до 21:00 часа.

 реклама