Най-добре се грижат за теб у дома – в оторизираните сервизи на Renault и Dacia

От 1 декември стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване
по статията работи: Нели Минчева
Най-добре се грижат за теб у дома – в оторизираните сервизи на Renault и Dacia
Снимка: Рено Нисан България

Тази зима в оторизираните сервизи на Renault и Dacia се грижат за вашата кола и предлагат 15% отстъпка и фиксирана цена за труд за групи резервни части без значение от модела.

От 1 декември 2011 стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване.

Под мотото: "Най-добре се грижат за теб у дома!” ползвателите на автомобили Renault и Dacia получават в оторизираните сервизи на двете марки в страната с 15 % по-добри цени.

Промоцията важи за оригинални резервни части от групите Безопасност, Успешен старт, Видимост и Kомфорт. В тях са включени предни носачи, кормилни накрайници, шарнири, кормилни рейки, акумулатори, подгревни и запалителни свещи, крушки и пера за чистачки.

Предлага се още и фиксирана цена за труд за смяна на предни спирачни дискове и накладки, както и на предни амортисьори. Всички тези предложения важат за цялата моделна гама на Renault и Dacia.

Повече информация за текущите предложения можете да намерите на www.renault.bg, www.dacia.bg. Там ще откриете и "Оригинални съвети” за поддръжката на автомобилите Renault и Dacia. Кампанията е валидна до 31 януари 2012.

 реклама