Най-добрата гледка у дома:Нов 32-инчов дисплей Philips предлага поразителни цветове в елегантен, извит дизайн

Технология Ultra Wide-Color за естествени изображения
по статията работи: biznews.bg
Най-добрата гледка у дома:Нов 32-инчов дисплей Philips предлага поразителни цветове в елегантен, извит дизайн

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, обяви нов 32-инчов извит дисплей от Е-серията за домашни потребители, която предлага фантастични цветове и обгръщащо преживяване от извития екран. Със своите широки зрителни ъгли и Full HD резолюция в допълнение на Ultra Wide-Color технологията, този нов дисплей обогатява впечатляващата линия от извити монитори Philips и потвърждава намерението на MMD да предлага функционално и обмислено портфолио в сегмента на извитите дисплеи.

Многостранен и производителен

От дисплеите в домовете се очаква да се справят с различни задачи. Със своите 32 инча, новият 328E8QJAB5 е достатъчно голям, за да даде на зрителите усещане за пространство, независимо от задачите, които изпълняват. Извивката гарантира, че екранът нежно обгръща зрителната линия на потребителя, а това помага на концентрацията чрез постигане на по-добър фокус върху съдържанието на екрана. Това е от съществено значение у дома, където има много разсейващи фактори.

Най-новият дисплей е конфигуриран да дава на потребителите отлично качество на изображението в голям спектър от активности – от рутинни задачи, като например изпращане на имейли или преглед на социалните мрежи, до приложения, където качеството на картината прави голямата разлика – като например при гледане на видео или редактиране на клипове, преди да бъдат качени онлайн. Full HD резолюцията с 1920 x 1080 пиксела, съотношението 16:9 и технологията за усъвършенствана вертикална подредба (VA) осигуряват на потребителите ясна картина за всяка задача. Най-актуалната Ultra Wide-Color технология позволява на 32-инчовия дисплей да предложи разширен цветови набор с покритие на 103% от NTSC спектъра и 126% от sRGB (CIE 1931).  Това значително повишава качеството и точността на пресъздаване на цветовете и създава още по-реалистично зрително изживяване. С иновативната Adaptive Sync технология дисплеят е прецизно настроен за бърз екшън и предлага супер плавна картина без насичане, накъсване или замазване при движение.

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, поясни позиционирането на дисплея така: "E-серията от монитори са проектирани да осигуряват зрително представяне, подходящо за дома. Този нов 32-инчов извит модел е най-новото попълнение в поредица от иновативни извити дисплеи, които представяме на пазара през тази година. 328E8QJAB5 е разработен, за да предложи на потребителите многостранна производителност за различните дейности, които са част от съвременния дигитален начин на живот. Ползвателите ще се насладят на сигурността, която получават от доказана марка, която предлага убедителна стойност чрез комбиниране на отлично качество и сервиз с много достъпно ценово ниво.”

E за елегантност

По отношение на външния вид най-новият 32-инчов извит дисплей със сигурност отговаря на слогана "E за елегантност” на тази моделна серия. Грабващата окото извивка на екрана се допълва от извитата стойка и гланцовите черни и стоманени повърхности, които перфектно подчертават елегантността на дизайна, правейки този дисплей стилно допълнение към декора на всяко жилищно пространство.

Интелигентни режими за интелигентно гледане

При подобен дисплей универсален подход по отношение на настройките би бил неподходящ. Като при други модели от Е-серията, 328E8QJAB5 включва впечатляващ набор от интелигентни технологии, които позволяват фина настройка на картината за всяка конкретна задача. SmartContrast анализира съдържанието на екрана и автоматично настройва цветовете и интензивността на подсветката, за да подобри зрителното преживяване. Когато играят игри, потребителите ще оценят режимът SmartImage Game с избора от настройки за оптимизиране на тъмните теми, времената за реакция и осветлението в сцените. Използваната технология Flicker-free е разработена, за да намали до минимум потенциалната умора в очите с решение, което регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортна работа с монитора.

Дисплеят се грижи и за звука: той включва два интегрирани стерео говорителя за кристално чисто аудио възпроизвеждане.

Новият Philips 328E8QJAB5 от E-серията, с препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС, ще бъде наличен през май 2017 г.

Технически спецификации:

Спецификация

Philips 328E8QJAB5

Тип LCD панел

VA LCD технология

Технология на подсветката

W-LED

Размер на панела

31.5 инча / 80 см

Съотношение на страните

16:9

Ефективна зрителна площ

698.11 (Х) x 392.69 (В) с радиус на извивката 1800 мм

Оптимална резолюция

1920 x 1080 @ 60Hz

Зрителни ъгли

178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10

Яркост

250 cd/m²

Изобразявани цветове

16.7 милиона

Цветови спектър (типичен)

NTSC 103% (според CIE 1976)
sRGB 126% (според CIE 1931)

Подобрение на картината

SmartImage game режим

Удобство

·         Вградени говорители: 3 W x 2

·         Kensington lock

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност

·         Сигнален вход: VGA (аналогов), DisplayPort, HDMI (цифров, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, извод за слушалки

Стойка

·         Накланяне: -5/10 градуса

Устойчивост

·         Околна среда и енергия: RoHS, без живак и олово

·         Опаковъчни материали, подлежащи на рециклиране: 100 %

Съответствие и стандарти

Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP,
BSMI, WEEE

Корпус

Цвят: черно & стомана

Покритие: гланц

Съдържание на комплекта

·         Монитор със стойка

·         Кабели: D-Sub, HDMI, Audio, захранващ

·         Документация за потребителя

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

 

 

 

 

 

 реклама