Над 80 стажанти на VIVACOM в доброволческа акция на Витоша  3

Младежите довършиха външната фасада на Детския екостационар „Бели брези”
по статията работи: Теодора Пенева
Над 80 стажанти на VIVACOM в доброволческа акция на Витоша
Снимка: vivacom

Стажантите на VIVACOM, които тази година са около 80 човека, организираха самостоятелна доброволческа акция в местността Белите брези в Природен парк Витоша. Младежите довършиха напълно външната фасада на едноименния Детски екостационар, построен преди по-малко от година в района на Дендрариума. Сградата се нуждаеше от цялостно лакиране, за да бъде окончателно завършена. Целта на екостационара е да се превърне в място за провеждане на открити уроци за биологичното разнообразие в района на природния парк, етнографията на околните селища и местното културно и историческо наследство.

Акцията на младите телеком надежди е част от приобщаването им към основните ценности и политика на VIVACOM. По време на стажа си те получават не само практически знания, но и обучения по бизнес етикет, екипна комуникация и презентационни умения, които да им помогнат в бъдещия им професионален път. Само през миналата година телекомът е инвестирал близо 300 000 лв. в своите стажанти, а в резултат на кампанията 30% от младежите, взели участие в нея, са назначени на постоянна работа.

През 2013 г. над 3500 кандидати се състезаваха за обявените свободни места в 12 основни дирекции в компанията – "Продажби”, "Маркетинг”, "Информационни технологии”, "Експлоатация и архитектура на мрежата”, "Продукти и услуги”,  "Финанси”, "Човешки ресурси”, "Връзки с обществеността”, "Право и регулация”, "Процеси и проекти”, "Снабдяване” и "Сигурност”.

 реклама