Над 500 заглавия скоро във филмовия каталог на М-Тел

Телекомът обогатява своята видеотека със световни и български кинохитове
по статията работи: Петър Чернев
Над 500 заглавия скоро във филмовия каталог на М-Тел
Снимка: М-Тел

Мобилтел разширява от днес филмовия каталог на своята домашна видеотека, която вече разполага с близо двеста заглавия. Каталогът ще се обновява всяка седмица и в него ще се добавят заглавия, много от които са оглавявали боксофис класациите по кината. Скоро броят им ще надвиши 500 заглавия. Абонатите на цифрова телевизия от М-Тел могат да гледат някои от филмите с HD качество.

Още миналата година Мобилтел предложи на клиентите, които използват услугата цифрова телевизия, възможността да наемат филми директно чрез своето дистанционно управление. Наемането на филм е с продължителност 48 часа, като през този период той може да бъде гледан многократно, спиран, превъртан напред и назад или гледан оттам, откъдето е спрян. Клиентите имат безплатен достъп до трейлъри и информация за заглавията.

Освен богат филмов каталог, телевизионната платформа на М-Тел предлага на зрителя редица функционалности, така че той сам да решава какво, кога и как да гледа. Клиентите на услугата цифрова телевизия могат да маркират любими предавания, които не искат да изпуснат, и ще получат напомнящо съобщение минута преди старта им. Така лесно могат да следят всички свои любими програми сред 160-те канала в SD и 20-те в HD формат, а най-интересното за последните три дни автоматично се архивира.

С функцията "Картина в картината”  зрителите могат да следят какво се случва на различен канал и да преминават от едно предаване към друго с натискане на един бутон.  С опцията родителски контрол имат възможност определени канали да бъдат заключени с код.

Абонатите на услугата цифрова телевизия, която М-Тел предлага съвместно с Megalan Network и Spectrum Net, могат безплатно да използват и електронен програмен справочник, с който да следят програмата за 7 дни напред.

Новите възможности за контрол на телевизионната услуга са напълно безплатни и не променят цената й – затова,  ако един телевизор не е достатъчен, новите абонати могат да си купят Samsung LT19B300EW само за 1 лев на месец с пакет светкавичен интернет с цифрова телевизия от М-Тел.

 реклама