Над 400 души посрещнаха Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store

Компанията е първата сред телекомите в България, която късно снощи пусна в продажба хитовия смартфон
по статията работи: Александър Димитров
Над 400 души посрещнаха Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store
Снимка: М-Тел

Над 400 души посрещнаха дългоочакваният Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store. Смартфонът пристигна в България късно снощи, а от днес той вече официално се предлага в магазините на телекома.

На среднощната му премиера, пред хитовия магазин М-Тел Еxperience Store в София, десет клиенти на М-Тел успяха да си тръгнат с иновативното устройство, благодарение на специална томбола. За всички фенове на официалния телефон на Летните олимпийски игри 2012, М-Тел Еxperience Store работи до 24:00 часа вечерта, за да могат всички желаещи да се сдобият със Samsung Galaxy S III.

Смартфонът може да бъде закупен на цена от 19.90 лева на месец за срок от две години с тарифен план M-Tel ACTIVE SUPER MAX. А всички, които желаят да го закупят в брой цената е 469,90 лева със същия тарифен план.

За първи път Samsung Galaxy S III беше представен на 3 май в Лондон. Непосредствено след това Мобилтел създаде форма за записване в своя корпоративен сайт за всички потребители, които искат първи да получат информация за хитовото устройство. Само за три дни заявките надвишиха 1000.

Тъй като Samsung Galaxy S III бе обявен за официалния телефон на Летните олимпийски игри 2012, Мобилтел реши да награди всеки български спортист, който спечели медал от Олимпиадата в Лондон, с атрактивния смартфон.

 реклама