Над 1500 снимки се конкурираха във фото конкурса "Kamenitza – Само за снимка!"  2

Победителят Станислав Сариев спечели 32-инчов 3D телевизор
по статията работи: Лиляна Бончева
Над 1500 снимки се конкурираха във фото конкурса "Kamenitza – Само за снимка!"
Снимка: Каменица

След като в продължение на две седмици онлайн играта "Kamenitza – Само за снимка!” провокира интереса на стотици фенове от цялата страна, на 26 ноември тя приключи с избора на победител. В присъствието на нотариус, измежду всички участващи снимки, беше изтеглен един от колажите на 34-годишния Станислав Сариев. Със своите над 500 публикувани визии софиянецът се оказа един от най-креативни участници, а късметът му донесе голямата награда на конкурса – 32-инчов 3D телевизор.

Играта, която в продължение  на две седмици интригува посетителите на официалната страница на Kamenitza във Facebook, провокира феновете на фотографията със задачата да заснемат 17-метровата бутилка до столичния булевард "Цариградско шосе” по креативен начин, или пък да я поставят в забавен колаж в своя град или на друго място в друга държава. Участниците имаха свободата и да аранжират и заснемат стандартна бирена бутилка Kamenitza 1881, така че да симулират мащаба на 17-метровата конструкция в София.

В играта "Kamenitza – Само за снимка!” участваха 124-ма участници от цялата страна, изпратили 1530 снимки и колажи. Най-голям интерес демонстрираха фотофеновете от София, откъдето се включиха 25 ентусиасти, пловдивчани бяха на второ място с шестима по-малко, а челната тройка на регионален принцип допълваха представителите от морската столица – участниците от Варна бяха 15. Играта "Kamenitza – Само за снимка!” провокира и феновете от Панагюрище, Тутракан, Дряново, Царево, Шкорпиловци,  козлодуйското село Бутан и много други, като общият брой населени места, от които беше регистрирано участие в онлайн играта, беше 37.

По регламент победителят в конкурса е само един. Късметът се усмихна на 34-годишния Станислав, като неговото име беше изтеглено чрез жребий в присъствието на нотариус. След като разбира за играта от публикации във Facebook, той дава воля на въображението си и изпраща множество забавни колажи с огромната бутилка на Kamenitzа на фона на статуята на Христос в Рио, виенския Пратер, морски и зимни пейзажи и много други, един от които му донесе и голямата награда. "Благодаря на Kamenitza за чудесния подарък и за тази игра, която ми даде възможност да участвам и спечеля. През цялото време се забавлявах с колажите и снимките, които направих, предполагам, така са се чувствали и всички останали участници - пожелавам и на тях успех и късмет в други подобни инициативи”, коментира Станислав Сариев, след като научи приятната новина.

"Искам от името на Kamenitza да благодаря на всеки един от 124-имата участници и да ги поздравя за ентусиазма. Идеята на "Kamenitza – Само за снимка!” беше да дадем повод на всички фенове да се забавляват заедно със своите приятели, да бъдат креативни и да почерпят вдъхновение от Kamenitza, така както го правим ние всеки ден. Съдейки по резултатите, сме постигнали желания ефект и се радваме, че толкова много хора споделиха с нас своята визия за любимата си бира”, коментира Даниел Петров, бранд мениджър на марката Kamenitza в "Каменица” АД.

Всички снимки, взели участие в играта, могат да бъдат разгледани през следващата седмица в специалната галерия на Facebook приложението "Kamenitza – Само за снимка!” на www.facebook.com/KamenitzaBg.

 реклама