Над 10 000 Vivacom клиенти се бориха за 20-те билета за Lady Gaga

Vivaclub-картата осигури на потребители от 12 града да присъстват на шоуто, на което суперзвездата ще представи песните от последния си албум Born This Way
по статията работи: Лиляна Бончева
Над 10 000 Vivacom клиенти се бориха за 20-те билета за Lady Gaga
Снимка: wordpress.com

Над 10 000 човека опитаха късмета си за 20-те безплатни билета за концерта на Лейди Гага, които всеки притежател на карта за лоялни клиенти на VIVACOM можеше да спечели в рамките на 15 дни. VIVACLUB-картата осигури на потребители от 12 града да присъстват на шоуто, на което суперзвездата ще представи песните от последния си албум Born This Way. Концертът ще се проведе на 14 август в София.

За да играят за звездните билети, потребителите трябваше единствено да знаят номера на своята лоялна VIVACLUB-картата. Такава реално може да има всеки клиент на телекома, който ползва поне една от абонаментните му услуги през последните шест месеца и няма закъснели плащания. Потребителят може да заяви своята карта напълно безплатно на 123 и да получи номера й в момента на своето обаждане.

С VIVACLUB всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора, независимо дали ползва една или няколко VIVACOM услуги. Единственото условие, за да се възползва потребителят, е да носи със себе си своята VIVACLUB карта.

 реклама