Навръх Великден Мерлин Арно и БГ делегация промотират страната ни в Москва  3

В рамките на бизнестура беше представена новата рекламна агенция ПРофайл
по статията работи: Теодора Пенева
Навръх Великден Мерлин Арно и БГ делегация промотират страната ни в Москва
Снимка: ПРофайл

Бизнесдамата Мерлин Арно (прославила България по света, носител на Световни титли в леката атлетика) приключи деловите си срещи в руската столица Москва.  Делегацията е водена от Олга Усакова, представител на Международната Асамблея на руските градове и столици. Тя участва в кръгла маса "Русия и Балканите - нови възможности".

Навръх Великденските празници представителки на българския бизнес презентираха своите проекти и намерения за разширяване на своя пазар и в Русия. Фирми за недвижими имоти, модни и туристически компании, както и Агенцията за публични комуникации бяха част от предприемачите, представили своите искания пред МАГ - Москва. Мерлин Арно представи свои проекти от България и Гърция, както и новата линия на модна къща "Снежанка" - Кюстендил.

Наско Лазаров, носител на международния приз "Човек на 21 век" по програма "Произведено в България", представи своята агенция ПРофайл и промотира модния бранд "Аристократ - Милано", Хотелски комплекс "Макси" София и Велинград, хотел "Мурите" - Разлог, дентални клиники "ЕО дент", винарските изби - "Винеимпекс" и "Хан Крум", както и строителна компания "Елит Билдинг". БГ делегатите се срещнаха с представители на българското посолство в Москва и поставиха началото на нови проекти в областта на модата,културата и изкуствата.

Следващият бизнестур ще бъде на 29 май, а през 14- 25 юни на българското Черноморие руски градоначалници от 20 града ще направят визита на курорта Златни пясъци.

 реклама