Мусала Софт със сертификат ISO 14001 – "зеленият стандарт" за управление на околната среда

Компанията декларира публично резултатите от провеждането на корпоративната си политика за социална отговорност и опазване на околната среда
по статията работи: Теодора Пенева
Мусала Софт със сертификат ISO 14001 – "зеленият стандарт" за управление на околната среда
Снимка: Мусала Софт

Внедряването и сертифицирането на Мусала Софт по ISO 14001 е израз на ангажираността към устойчивото развитие на служителите, бизнеса, обществото и околната среда. То е част от дългосрочната визия за корпоративна социална отговорност (CSR) вградена в стратегията на компанията.

Стандартът  ISO 14001 се отнася за управлението на околната среда и дава насоки за това как да се ограничи вредното въздействие върху природата. Мусала Софт се ангажира непрекъснато да усъвършенства методите за опазване на околна среда, осигурявайки необходимите за целта ресурси и удовлетворявайки нормативните изисквания. Екипът на Мусала Софт работи доброволно за постигане на социални и екологични цели по време на ежедневната работа. "Мусала Софт има служители, мотивирани да бъдат граждани на света, с позитивни идеи за хармонично развитие на обществото. Развиваме този дух в компанията, защото вярваме, че глобалното въздействие от това поведение е не само "тук" и "сега", но също и в бъдеще." – сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.

Мусала Софт публично декларира своите резултати, свързани с провежданата корпоративна политика за социална отговорност и опазване на околната среда, в своя CSR доклад на адрес Musala.com.

 реклама