Мтел търси най-добрия фотограф на Digital|K 2012

Най-добрата снимка от събитието ще бъде наградена със Samsung Galaxy S III
по статията работи: Елица Елефтерова
Мтел търси най-добрия фотограф на Digital|K 2012
Снимка: Mtel

Мтел тръгва по следите на най-креативната снимка, която успее да пресъздаде най-добре духа на Digital|K 2012 – конференция за споделяне на знания и идеи от дигиталния свят, които прекрояват бизнеса и света, в който живеем. Авторът на печелившата снимка от събитието ще спечели иновативния Samsung Galaxy S III, осигурен от телекома.

Всеки, който  иска да участва в конкурса за най-добра  снимка, може да споделя своите фотоси с текст  #digitalk12 в страниците на Мтел, Digital|K и "Капитал" във Facebook, Twitter или Instagram до 20:00 часа на 1 октомври. Двадесетте най-добри снимки ще бъдат публикувани в сайта на "Капитал". Там всеки ще може да гласува за снимката, която най-много харесва. Авторът, събрал най-много гласове, ще спечели Samsung Galaxy S III.

Събитието, на което  Мтел е основен партньор, ще се проведе  на 1 октомври в Народен театър "Иван  Вазов" в София. Digital|K е сцена, на която водещи лектори разказват  полезни и завладяващи истории, като тази година конференцията е посветена на дигиталните иновации, инвестиции и общности.

Всички участници в  Digital|K 2012, ще могат да използват безплатен Wi-Fi, осигурен от Мтел. На конференцията компанията ще представи и своя Център за иновации, в който само за няколко месеца от създаването му постъпиха повече от 60 предложения за новаторски идеи, които кандидатстват за реализация. По-голямата  част от получените предложения са в сферата на мобилните приложения, мобилните разплащания и транспорта.

Мтел прави техническа и бизнес оценка на предложението, свързва се с автора на идеята, след което следва изработване на прототип и тест в т.нар. Тест зона на Мтел. Тя обединява над 1000 доброволци, които искат да пробват продуктите и услугите, преди да придобият търговски вид.

 

 реклама