Мтел с отличие от наградите BAPRA Bright Awards

Телекомът спечели отличие в категорията "Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел".
по статията работи: Данаил Казаков
Мтел с отличие от наградите BAPRA Bright Awards

Проектът, който спечели признанието на международното жури, е "Мтел Олимпиада 2013". Той бе отличен с трета награда сред всички проекти, които се състезаваха в тази категория.

"Мтел Олимпиада 2013" е спортна кампания за служителите на Мтел, организирана по подобие на реалните Олимпийски игри. В първото й издание участват повече от 150 служители в 25 отбора, които се състезават в 9 индивидуални и отборни спорта. За подкрепа на състезателите са поканени и техните семейства. Основната задача на спортната кампания е да насърчи кооперативността и комуникацията между екипите в Мтел по един неформален и забавен начин, и да повдигне духа в компанията.

Реализацията на проекта е дело на вътрешния комуникационен екип на компанията, чиято главна цел е да работи за повишаване на удовлетвореността и ангажираността на служителите.

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 година и са се утвърдили като форум, който дава възможност на PR професионалистите да сравнят своите постижения със световната PR практика. Всяка година изцяло международно жури оценява най-успешните PR кампании в България. Членовете му са забележителни PR и комуникационни експерти, признати на световно ниво. Изборът на победителите е напълно конфиденциален, като всеки член на журито оценява самостоятелно постъпилите кандидатури в дадена категория.

 реклама