Мтел подкрепя благотворителния Виенски бал 2014

Мтел ще се включи в традиционната благотворителна томбола по време на събитието с мобилно устройство
по статията работи: Данаил Казаков
Мтел подкрепя благотворителния Виенски бал 2014
Снимка: Мтел

За четиринадесета поредна година Мтел ще подкрепи благотворителния Виенски бал. Събитието се провежда под патронажа на посланика на Република Австрия в България Герхард Райвегер и кмета на София Йорданка Фандъкова. С приходите от продажбата на кувертите и благотворителната томбола ще бъде подкрепен проектът за закупуване на апаратура за специализираната болница по онкология в София.

"Мтел има ясна линия на социално отговорно поведение в три основни направления – общество, околна среда и отговорност към служителите. Подаваме ръка на хората в неравностойно положение. Фокусирали сме се основно върху децата, но подкрепяме и други значими каузи. Партньорството ни с организаторите на Виенския бал е устойчиво през годините – надяваме се, че каузата привлича все повече партньори и помага на нуждаещите се" - каза Хорст Пертъл, главен директор "Технологии" в Мтел.

Мтел ще се включи в традиционната благотворителна томбола по време на събитието с мобилно устройство.

Виенският бал ще се проведе на 8 март 2014 година в София хотел "Балкан" от 19.30 часа. Организатор на благотворителното събитие е сдружение "Виенски клуб". Главният директор "Технологии" Хорст Пертъл, служители и клиенти на Мтел ще вземат участие в благотворителното събитие.

 реклама