Мтел Видеоклуб с 25% по-ниска месечна такса до края на годината за всички абонати на Цифрова телевизия

Телекомът удължава промоцията за едномесечен безплатен Мтел Видеоклуб за всички нови клиенти на услугата Цифрова телевизия
по статията работи: Теодора Пенева
Мтел Видеоклуб с 25% по-ниска месечна такса до края на годината за всички абонати  на Цифрова телевизия
Снимка: Mtel

До края на годината всички клиенти на Цифрова телевизия  от Мтел ще заплащат 25 % по-ниска месечна  такса за Мтел Видеоклуб. Така тя става от 9.90 на 7.50 лева на месец. А всеки, който се абонира за Цифрова телевизия от Мтел до 11 декември, ще може да се наслаждава в продължение на един месец на безплатни филми, сериали и музика, благодарение на допълнителния пакет Мтел Видеоклуб.

Всички клиенти  на Цифрова телевизия от Мтел вече могат да заявят своя допълнителен пакет Мтел Видеоклуб от вкъщи, само с един клик на дистанционното.

Абонаментът за Мтел Видеклуб е месечен, без дългосрочно  обвързване и може да се прекъсне и  възобнови по желание на клиента.

Колекцията на Мтел Видеоклуб вече наброява над 750 заглавия. Тя включва хитови сериали, киноленти, музика, детски заглавия и нови документални поредици, сред които: "Азиатска кухня с Боби Чин", "Татуирани", "Древните мистерии", "Паранормално".

 реклама