Може ли вашето приложение да победи? Участвайте в Ericsson Application Awards 2013

Това е възможност за разработчици, предприемачи и всеки, който има идея за приложение
по статията работи: Петя Бързилска
Може ли вашето приложение да победи? Участвайте в Ericsson Application Awards 2013
Снимка: sxc.hu

Състезанието Ericsson Application Awards ви дава възможност да влезете в индустрията на приложенията като в същото време печелите признание и създавате контакти в телеком сектора.

Тази година отново има две категории; една за студенти и една за компании с не повече от 100 служители. Темата на тазгодишото състезание е "Приложения за градски живот” (Apps for City Life), в подкрепа на визията на Ericsson за Свързаното Общество, в която, чрез комбинация от мобилност, широколентов достъп и облачни услуги, всичко може да бъде свързано.

Отборите трябва да разработят приложения, базирани на Android платформа и свързани с темата.

Приложението, което спечели миналогодишния конкурс в категорията на компаниите, беше свързано с мобилното здравеопазване и беше разработено в Кения. Първата награда в категорията за студенти грабна приложение за рисуване и чат, разработено в Китай. Медико-социална платформа, разработена в Египет, спечели наградата Technology for Good.

Общо 143 отбора от 50 държави взеха участие. Получените идеи, видеозаписи и приложения бяха 242 – два пъти повече от участията в предходната година.

 Тази година наградите във всяка  категория са както следва:

  • Първо място: 25 000 евро
  • Второ място: 10 000 евро
  • Трето място: 5 000 евро
  • Четвърто и пето място: сертификати

 За  повече информация посетете: Ericsson Application Awards 2013 website.

 реклама