Модeрнизиране на потребителското изживяване: SAP Fiori вече включен към софтуера на SAP

SAP си сътрудничи тясно със своите клиенти, за да разбере по-добре изискванията на бизнес потребителите в различните сфери на бизнеса
по статията работи: Данаил Казаков
Модeрнизиране на потребителското изживяване: SAP Fiori вече включен към софтуера на SAP

SAP AG съобщи, че потребителското изживяване (UX) SAP Fiori и софтуерът SAP Screen Personas ще бъдат включени в основните софтуерни продукти на SAP. За настоящите клиенти, SAP ще предостави софтуерен кредит, възстановим при бъдещи покупки на софтуер. В допълнение, SAP ще предложи портфолио от UX услуги, включващо дизайн, бързо внедряване и персонализирана разработка, с оглед развиващите се взаимоотношения със своите клиенти. SAP потребителите могат да се възползват от потребителско изживяване от ново поколение, базирано на модерен дизайн, поставящ нов стандарт в индустрията. Съобщението бе направено по време на SAPPHIRE NOW, провел се 3-5 юни в Орландо, Флорида.

"Бихме искали всеки клиент на SAP да получи опростено, но висококачествено изживяване", каза Бил МакДърмът, CEO и член на Изпълнителния съвет на SAP. "Съдейки по търговския успех на SAP Fiori, става ясно, че нашите клиенти са съгласни. Някои клиенти и нашите потребителски групи считат, че не трябва да изискваме заплащане за SAP Fiori. Ние се вслушваме в нашите клиенти, съгласен съм с тях и сега SAP Fiori е включен безплатно към софтуера на SAP”.

SAP си сътрудничи тясно със своите клиенти, за да разбере по-добре изискванията на бизнес потребителите в различните сфери на бизнеса. SAP Fiori стартира миналата година като цялостна колекция от приложения с потребителско UX, за да обогати потребителското изживяване с основните SAP софтуерни функции с интуитивен дизайн. В допълнение SAP предоставя набор от инструменти и технологии, като SAP Screen Personas, която позволява на клиентите и партньорите да персонализират бързо SAP софтуера за своя бизнес. В момента има повече от 300 приложения, които използват SAP Fiori UX.

"Включвайки потребителско изживяване, базирано на SAP Fiori и SAP Screen Personas в лицензирания софтуер, SAP прави персонализираното, опростено и отговарящо на всички нужди клиентско изживяване (UX) широко достъпно.", каза Хенри Морис, старши вицепрезидент, Worldwide Software and Services Research, IDC. "Потребителите могат да се фокусират върху основните си бизнес процеси и незабавното вземане на решения за по-добра производителност и успех в бизнеса. Достъпът до най-критична бизнес информация, чрез интуитивен, модерен дизайн е от съществено значение за клиентите, за да имат предимство в днешната конкурентна бизнес среда."

За да ускори усвояването на UX иновациите за крайните потребители, SAP ще предложи цялостно портфолио от услуги за потребителско изживяване, срещу допълнителна такса". Помагайки на клиентите с UX консултации и помощ при внедряването, организациите могат да изградят своя собствена стратегия и маршрут, преминавайки през множество устройства и работни среди. SAP прави инструментите и съвременните правила за дизайн за развитие на UX достъпни за разработчици, за да могат те да създават свои собствени решения, които включват ключови дялове от SAPUI5 framework с отворен код.

Фокусът на SAP върху изживяването е допълнен и от желанието за създаване на богато изживяване и за разработчиците. В резултат компанията обяви пускането на бета версия на SAP River Rapid Development Environment (SAP River RDE) като част от облачната платформа SAP HANA. Тази среда на развитие, качена в Мрежата, цели да допринесе за опростяването и продуктивността при разработчиците за съвместно проектиране, разработване и интегриране на приложения, които доставят невероятни потребителски изживявания. С този продукт, SAP очаква потребителите да могат да създават нови или разширяват съществуващи SAP Fiori приложения, които да отговарят на техните нужди.

SAP Fiori е новото UX (потребителско изживяване) за софтуера на SAP. То предоставя на бизнес потребителите опростено, персонализирано и отговарящо на нуждите изживяване за множество устройства, включително таблети и смартфони. SAP Screen Personas е планирана за интегриране в SAP GUI за HTML, правейки я лесна за усвояване от настоящите клиенти на SAP. Като знак за ангажираност и фокус върху принципите на дизайнерското мислене, SAP назначи Сам Йен като главен директор дизайн.

SAPPHIRE NOW

В рамките на SAPPHIRE NOW, SAP предлага на клиенти, партньори и бъдещи такива още повече възможности да се включат в диалог с колеги, участници и лидери на мнение от целия свят. Събитието се провежда в Орландо, Флорида, 3-5 юни, 2014 г. Това събитие свързва в реално време присъстващите на място с глобалните участници чрез съвременни студия за излъчване и онлайн преживявания, които включват най-новите социални медии и функционалностите на тези общности. Независимо дали на място или онлайн, участниците могат да получат представа за това как SAP представя своята продуктова стратегия и помага на организации от цял ​​свят да управляват бизнеса си по-добре. За повече информация, посетете www.sapphirenow.com.

За SAP 

Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP (NYSE: SAP) помага на компании от всички размери и индустрии да оперират по-успешно. От административния офис до заседателната зала, от склада до магазина, от настолния компютър до мобилното устройство - SAP вдъхновява хора и организации да работят заедно по-ефикасно и да използват бизнес процесите по-ефективно, вървейки една крачка пред конкуренцията. SAP приложенията и услугите дават възможност на повече от 253,500 клиента да оперират доходно, да се адаптират правилно, и да растат постоянно. За повече информация, моля посетете www.sap.com/bulgaria.

 реклама