Мобилно приложение помага на българите да живеят по-здравословно  3

Апликацията е българска разработка и е напълно безплатна
по статията работи: Данаил Казаков
Мобилно приложение помага на българите да живеят по-здравословно

Искате да бъдете по-здрави, но не знаете откъде да започнете? "Здрави" е първата апликация на български език, която ви предлага лесни за следване и изпълнение дневни съвети по темата как да бъдем в добро физическо и умствено здраве. Приложението за iOS и Android устройства вече попадна в топ класацията за безплатни апликации на App Store и беше представено официално вчера под нетрадиционна форма – с неделен брънч със здравословна храна и спортни активности.

Въпреки тревожните данни за затлъстяването на българите и увеличаващите се вследствие на това заболявания, интересът към здравословен живот също расте. Апликацията за смартфони "Здрави” ежедневно показва добри практики като това как да се преборим със сутрешния стрес или да бъдем заредени с енергия през целия ден, бързи и нетрадиционни готварски рецепти, съвети за дома, съвети за оптимисти и песимисти, както и идеи за добри дела, които ще ви помогнат да подобрите деня си. Всеки съвет е придружен с интересна илюстрация по темата, и разбира се може да бъде споделян в социалните мрежи. Приложението разполага и с опция за активиране получаване на ежедневни напомняния, така че да не пропускате съвета на деня.

Здравословната апликация вече е изтеглена над 5000 пъти от App Store, а предстои във функционалностите й да бъде добавен календар и опция за изпълняване на съветите, която ще предоставя точки, които могат да бъдат дарени за предварително избрани благотворителни каузи.

 реклама