Мобилен застрахователен брокер от Vivacom

Услугата позволява пълно застрахователно обслужване на клиенти извън офиса
по статията работи: Нели Минчева
Мобилен застрахователен брокер от Vivacom
Снимка: vivacom

VIVACOM започва да предлага иновативно телекомуникационно решение, насочено към застрахователния пазар.

Продуктът "Мобилен застрахователен брокер” дава възможност на всеки застрахователен агент или брокер да издава лесно, по всяко време и навсякъде, електронни полици в обхвата на единната система за оценка, управление и контрол на риска (ЕИСОУКР).

Решението на практика представлява мобилен офис и включва всичко необходимо за бързото и качествено осъществяване на застрахователната услуга.

В продукта се включват: мобилен телефон с предплатен пакет за разговори и с възможност за автоматично презареждане всеки месец, избор от няколко модела преносими компютри за осигуряване на достъп до платформата за застрахователни полици, избор от няколко модела 7-инчови таблета, мобилен принтер и 3G USB устройства.

Услугата "Мобилен застрахователен брокер” се предлага срещу един единствен месечен абонамент, като в цената влиза неограничено потребление на всички услуги, а застрахователните брокери могат да разговарят помежду си на преференциална цена от 0.01 лв./мин. Решението предлага защитена 3G/GPRS среда за достъп до единната платформа за застрахователни полици навсякъде, където телекомът има покритие.

 реклама