Много нови канали в пакетите на VIVACOM TV

Допълнителният пакет HD Light осигурява 5 HD каналa за 3,80 лв. на месец към всеки пакет
по статията работи: Теодора Пенева
Много нови канали в пакетите на VIVACOM TV
Снимка: vivacom

От този месец абонатите на VIVACOM TV ще могат да гледат повече нови канали, без това да се отразява на крайната цена, която плащат. Във всички три ТВ-пакета на телекома влизат новият канал FOX, чийто старт е на 15-ти октомври, както и двата музикални Тянков и BOX TV, а канал AXN, който досега беше част от по-големите пакети, вече ще е достъпен за всички клиенти на VIVACOM TV.

Броят на HD каналите в пакетите Стандарт и Екстра пък се увеличава на пет. Досега клиентите на двете тарифи гледаха в HD резолюция програмите на Viasat History HD, Viasat Nature HD и Planeta HD. Към тях вече се прибавят bTV HD (от 15-ти октомври) и National Geographic HD. Допълнителни нови програми, изцяло субтитрирани на български, отново в пакети Стандарт и Екстра, ще са History и Crime & Investigation.

VIVACOM TV пуска и нов допълнителен пакет – HD Light, която осигурява към основния пакет на желаещите още 5 допълнителни HD каналa. Услугата няма аналог на пазара към момента и осигурява картина с висока резолюция на пет от най-търсените HD програми у нас – политематичният канал bTV Action HD, спортният Ring.BG HD, научнопопулярният NatGeo Wild HD, историческият History HD и еротичният Dorcel HD. Новата екстра се предлага с безсрочен договор и клиентите могат да я заявят по всяко време.

 реклама