Млади мениджъри поеха управлението в УниКредит Булбанк за един ден

Най-позитивни са резултатите за постигане на целите за годината и отношенията в любовта;
по статията работи: Данаил Казаков
Млади мениджъри поеха управлението в УниКредит Булбанк за един ден

Трима млади мениджъри поеха управлението в УниКредит Булбанк за един ден в рамките на инициативата Мениджър за един ден, която всяка година се организира от Джуниър Ачийвмънтс България. Тримата студенти от УНСС Петя Филипова, Християна Туджарова и Стоян Тошев бяха посрещнати от директора Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк Цветанка Минчева.

Петя е трети курс, като учи Международни икономически отношения в УНСС. Християна е втори курс Финанси, счетоводство и контрол, а Стоян е първи курс в същата специалност.

"Подкрепата на инициативи като Мениджър за един ден помагат на младите хора в професионалната им ориентация, да видят как работи реалният бизнес отвътре. Единственият сериозен ресурс, който имаме, това са хората и за нас инвестирането в образование е сред най-важните ни приоритети", коментира Цветанка Минчева.

Освен с Цветанка Минчева тримата банкери за един ден се срещнаха и с директора на най-големия филиал на УниКредит Булбанк - Филиал Света Неделя. До края на работния си ден в банката младите мениджъри ще се запознаят и с работата на дирекции "Корпоративно банкиране", "Алтернативни канали" "Финансови пазари", "Човешки ресурси" и "Връзки с обществеността и комуникации".

УниКредит Булбанк освен в София посрещна мениджъри за един ден още и в клоновете си в град Монтана и Сандански, където ученици от местните гимназии се запознаха с работата на най-голямата банка в страната.

Инициативата Мениджър за един ден дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации. Кметът на София Йорданка Фандъкова откри официално събитието, в което над 250 водещи компании, организации и държавни институции посрещат над 1000 ученици и студенти. За 13 години в Мениджър за един ден участие са взели близо 11 хил. ученици и студенти.

 реклама