Младежи от SOS Детски селища България взимат шофьорски книжки с помощта на Уника

Това ще се случи благодарение на успешно приключилата кампания “КАСКО за по-добър шанс в живота”
по статията работи: Лиляна Бончева
Младежи от SOS Детски селища България взимат шофьорски книжки с помощта на Уника
Снимка: Архив

Всички младежи от SOS Детски селища България, които ще навършат пълнолетие през 2012 г., ще имат възможност да преминат шофьорски курсове безплатно. Това ще се случи благодарение на успешно приключилата кампания "КАСКО за по-добър шанс в живота” на застрахователна компания УНИКА АД и SOS Детски селища България.

Кампанията "КАСКО за по-добър шанс в живота” на УНИКА стартира на 15.11.2011г. и приключи на 13.02.2012 г. В рамките на този период застрахователното дружество заделяше средства от рекламния си бюджет при всяка сключена КАСКО полица.

Към общата натрупана сума от КАСКО-застраховки УНИКА добави и допълнителни средства, за да осигури шофьорските курсове на всички младежи от SOS Детски селища България, които ще навършат пълнолетие до края на 2012 г. Така общо 21 юноши и девойки, които са изявили своето желание, ще се сдобият с шофьорски книжки с помощта на застрахователното дружество.

"Благодарим на всички наши служители, застрахователни посредници и клиенти на УНИКА България, които активно подкрепиха инициативата "КАСКО за по-добър шанс в живота”. Като компания с вече 20-годишна традиция на родния застрахователен пазар, считаме че осъществяването на подобни социално -отговорни проекти е един от нашите стратегически приоритети. Удовлетворени сме, че можем да дадем своя конкретен принос за социалната реализация на тези млади хора, които заслужават по-добър шанс в живота”, заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на компанията.

"Радваме се, че нашите младежи ще получат допълнителен шанс за реализация в живота, придобивайки умения за шофиране. Вярвам, че и за в бъдеще ще продължим успешното си партньорство с УНИКА България”, каза Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

УНИКА в България 

ЗК ”УНИКА” АД и ЗК ”УНИКА Живот” АД са част от УНИКА Груп Австрия. По предварителни данни за 2011 г. годишната сума на брутните премийни приходи общо за двете български застрахователни дружества на УНИКА надхвърли 105 млн. лева, с което УНИКА България отбеляза 12,3% ръст спрямо 2010 г., Комбинирания пазарен дял общо за ЗК ”УНИКА” АД и ЗК ”УНИКА Живот” АД достигна до 6.5%. УНИКА България предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажби в цялата страна.

 

 реклама