Млад екип представя иновативен проект на български HR форум  2

Компанията за развитие на човешки ресурси Amaze Ltd. с новата онлайн платформа HireHive
по статията работи: Данаил Казаков
Млад екип представя иновативен проект на български HR форум

За трета поредна година мениджъри човешки ресурси, агенти по подбор на персонал, специалисти в сферата на човешката психология и множество заинтересовани по HR темата лица ще се срещнат за обмяна на опит и иновации в сферата. Събитието HR Industry ще се проведе на 13 февруари, четвъртък, в столичната зала Интерпред.

Различното на това издание на HR Industry е участието на един млад и креативен екип, вложил енергия и знания в разработването на идея, променяща начина на работа на бизнеса с агенциите за подбор на персонала. Този екип, част от компанията за развитие на човешки ресурси Amaze Ltd., излиза на сцената на HR Industry с иновативното си решение, редом с всички водещи на пазара компании. Младежите адресират множеството проблеми на индустрията по подбор на кадри като дългите срокове на изпълнение, високите такси, ограничения достъп до талантите на пазара за работодателите, множеството ресурси и време, влагани в бизнес развитие за агенциите по подбор и множество други. Идеята е иновативната онлайн платформа HireHive.bg, която да свърже всички работодатели и техните нужди с всички агенции и техните компетенции по уникален за България начин.

Презентацията на младия екип на Amaze Ltd. ще започне точно в 15:00 часа, а защо ще има и демонстрация по стрелба с лък, ще разберат само посетилите форума HR Industry.

Целта на изложението е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи са само част от всичко, събрано в един ден. Форумът е и потенциално поле за изява млади предприемачи.

 реклама