Мечо Пух и компания се завръщат деветдесет години по-късно  3

Второто официално продължение на приказките на А. А. Милн излиза на български тази събота
по статията работи: biznews.bg
Мечо Пух и компания се завръщат деветдесет години по-късно

Издадени за пръв път през 1926 г., приключенията на Мечо Пух се радват на невероятен успех от първата си публикация до ден-днешен с над 50 милиона продадени копия в световен мащаб. Популярността на Мечо Пух води до превода на първото издание на над 50 езика, а самото мече редовно оглавява класациите за най-обичан детски герой на всички времена.

"Най-доброто мече в цял свят" е второто официално продължение на "Мечо Пух" след "Завръщане в Голямата гора" на Дейвид Бенедиктъс от 2009 г. и представлява колекция от четири разказа, обхващащи сезоните в годината – есен, зима, пролет и лято. Историята проследява Мечо Пух и неговите приятели в редица приключения в Голямата гора, докато любимите герои се сблъскват с митични създания, мистериозни нови приятели и врагове, както и един необикновен сос…

Запазвайки вечния чар на Голямата гора и брилянтните герои, диалози и хумор от книгите на А. А. Милн, "Най-доброто мече в цял свят" ще припомни на любителите на Мечо Пух защо обичат оригиналните истории, като същевременно ще представи класическия герой на едно ново поколение читатели.

"Най-доброто мече в цял свят" е написана от Пол Брайт, Кейт Сондърс, Брайън Сибли и Джийн Уилис и илюстрована в стила на Ъ. Х. Шепард от Марк Бърджес. Книгата ще бъде на пазара от събота, 25 февруари 2017 г.

Линк към представянето на изданието онлайн: https://egmontbulgaria.com/3079.html

1866729

"Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група "Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.

Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и Microsoft.

"Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и Сара Дж. Маас.

Повече за "Егмонт” в България: egmontbulgaria.com.

 реклама