Методът Kanban - алтернативният път към развитието на гъвкави разработки на гъвкави разработки в петия технологичен уебинар на LUXOFT

Luxoft, водещ доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни ИТ решения за клиенти по целия свят, открива петото издание от своята поредица технологични уебинари на 17 март 2014 г.
по статията работи: Данаил Казаков
Методът Kanban - алтернативният път към развитието на гъвкави разработки на гъвкави разработки в петия технологичен уебинар на LUXOFT

Тази година уебинарът ще се води от известния IT специалист Дейвид Андерсън. С 30-годишен опит в IT сферата, Дейвид Андерсън е убеден, че дори да си по-бърз, по-силен и по-добър, не е достатъчно за успеха, защото днес клиентите и техническите екипи разчитат повече на предвидимост в резултатите. Андерсън е утвърден автор, консултант и лектор. Той е лидер в управлението на ефективни софтуерни екипи и в прилагането на устойчиви еволюционни подходи за управление. Андерсън ще акцентира на Kanban, популярен метод за подобряване на предвидимостта и управлението на промените и риска. Експертът ще илюстрира как може да се предложи надеждна предвидимост на съществуващите методи за развитие при разработка на нов проект, както и подобрено управление и поддръжка и да се оптимизира работата на екипите.

Вече е традиция Luxoft да разпъва червения килим за международните IT звезди, които имат повече от една номинация за Оскар в сферата на IT технологиите. Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) предоставят на IT професионалистите по целия свят възможност да споделят своя опит, създавайки глобална образователна платформа IT Knowledge . Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват чрез Youtube канала на Luxoft.

"За кратко време Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) се разрасна и се превърна в "TEDx на IT индустрията", казва Пшемислав Берендт, вицепрезидент на отдел Global Marketing в Luxoft. "За нас е изключителна привилегия да привличаме утвърдени на международната IT сцена експерти, които с постижения си са придобили статут на супер звезди, и които с удоволствие споделят знанията си с нас."

На този LTS Webinar, Андерсън ще демонстрира метода Kanban като инструмент за висока предсказуемост на съществуващите методи за ново развитие на даден проект. Kanban е основан на принципите на Lean, фокусиран върху постепенно и безпроблемно трансформиране на организациите в адаптивни, ефективни, ориентирани към доставяне на висока стойност на клиентите. Kanban практиките на визуализиране, управление и непрекъснато подобряване на работния процес спомагат за ускоряване разработката на софтуер и подобрение на IT операциите. Андерсън ще даде примери с различни организации, които използват успешно Kanban и как той съкращава времето за доставка, оптимизира използването на ресурсите, намалява загубите в процесите, повишава качеството на продуктите и услугите и засилва сътрудничеството със заинтересованите страни.

По време на тази презентация ще се демонстрира как корпорациите поддържат гъвкавост, за да се развиват успешно в постоянно променящата се бизнес среда и да предсказват резултатите, чрез:

  • Използването на измерване, формули и научен подход за управление на промените: как можем да балансираме и следим фактори като наблюдение, организационна структура и таргетиране на доставките за постигане на предвидими резултати.
  • Анализ и изясняване на естеството на работата, с цел ефективно разпределяне на усилията.
  • Методично достигане на непрекъснато подобрение, с цел минимизиране на прекъсванията в работния процес и достигане на трайни ползи.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Дейвид Андерсън, моля да се регистрирате в www.luxoft.com/LTS

Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на нашия специален уебсайт www.luxoft.com/LTS

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни ИТ решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в разработката и поддръжката на софтуер, проектирането на ИТ системи и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 13 страни, притежава 15 центъра по целия свят и 20 представителства, в които работят над 7200 души според последните данни. Luxoft се управлява централно от Цуг, Швейцария и е листвана на Нюйоркската фондова борса. За повече информация: www.luxoft.com

 реклама